4η ημερίδα MDRT Day: Κρίση ή Ευκαιρία;

Την Τετάρτη 3 Μαρτίου διοργανώνεται στο ξενοδοχείο «ATHENEUM INTERCONTINENTAL» η 4η MDRT  Day με θέμα: «Κρίση ή Ευκαιρία;», του διεθνούς οργανισμού Τhe Premier Association of Financial ProfessionalsMillion Dollar Round Table (MDRT) και η οποία απευθύνεται στους επαγγελματίες που αναζητούν την επαγγελματική τους εξέλιξη μέσα από διεθνείς πρακτικές. 

Ομιλητές της ημερίδας θα είναι μέλη του MDRT από το εξωτερικό καθώς και άτομα που ασχολούνται με την ασφαλιστική βιομηχανία. 

Βασικός ομιλητής θα είναι ο κ. Guy Baker -Πρόεδρος του MDRT 2009-2010, ο οποίος θα επισκεφθεί την χώρα μας εν’ όψει του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου του οργανισμού τον Φεβρουάριο 2011 στην Αθήνα. 

Το ΜDRT είναι ένας διεθνής οργανισμός με 35.000 μέλη, τους καλύτερους ποιοτικά και παραγωγικά ασφαλιστές απ’ όλο τον κόσμο. Σκοπός του, είναι η ανέλιξη του επαγγελματία σ’ ένα σύγχρονο ασφαλιστικό περιβάλλον, μέσα από συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση και εφαρμογή κανόνων δεοντολογίας. 

Η ημερίδα αυτή διοργανώνεται με την εθελοντική εργασία της Επιτροπής Επικοινωνίας Μελών της Ελλάδος, υπό την  Προεδρία του κ. Γιάννη Χατζάκη και τα μέλη Μυρτώ Λουτράρη, Κυριάκο Χατζηστεφάνου, Λάμπρο Αποστολιώτη, Σταυρούλα Επιτροπάκη, Ζακ Σούση, Δημοσθένη  Συκοβάρη. Την προσπάθεια δε αυτή την στηρίζουν μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες.