Διάκριση για τα Α/Κ της International Life

Την πρώτη θέση κατέκτησαν το 2009 τα Αμοιβαία Κεφάλαια της International ΑΕΔΑΚ μέλος του Ομίλου International Life στις κατηγορίες Ομολόγων Εσωτερικού & Διαχείρισης Διαθεσίμων Εσωτερικού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι αποδόσεις των συγκεκριμένων Αμοιβαίων Κεφαλαίων την 31/12/2009 ήταν:

• Ομολόγων Εσωτερικού 8,96%

• Διαχείρισης Διαθεσίμων Εσωτερικού 5,92%

Σημειώνεται, ότι το Αμοιβαίο Κεφάλαιο Διαχείρισης Διαθεσίμων Εσωτερικού κατέχει την πρώτη θέση στην κατηγορία του στις σωρευτικές αποδόσεις δεκαετίας (+39,27%), πενταετίας (+18,98%) και τριετίας (+14,89%).

Παράλληλα, εξαιρετική πορεία κατέγραψε και το Α/Κ Μικτό Εξωτερικού με απόδοση 26,11%,καταλαμβάνοντας την 6η θέση στην κατηγορία των Μικτών Α/Κ Εξωτερικού

Το συγκεκριμένο Α/Κ κατέχει την πρώτη θέση στις σωρευτικές αποδόσεις πενταετίας (+21,07%) και τη δεύτερη θέση στις αντίστοιχες αποδόσεις τριετίας (+4,40%).

Όπως επισημαίνεται, η International Α.Ε.Δ.Α.Κ. προσφέρει ένα σύνθετο, εξειδικευμένο αλλά και ολοκληρωμένο πρόγραμμα επενδυτικών επιλογών καλύπτει τις ανάγκες των επενδυτών για την μακροπρόθεσμη διαχείριση της περιουσίας τους. 

Εκτός από το Αμοιβαίο Κεφάλαιο Ομολόγων και το Διαχείρισης Διαθεσίμων, διατίθενται επίσης από την International Α.Ε.Δ.Α.Κ. Μετοχικά και Μικτά Αμοιβαία Κεφάλαια.