Κοπή πίτας της Εθνικής Ασφαλιστικής

Με μια γιορτή που ξεπέρασε σε συμμετοχή κάθε προηγούμενο, γιόρτασε η Εθνική Ασφαλιστική τη μεγαλύτερη παραγωγή όλων των εποχών, που είναι ταυτοχρόνως και η μεγαλύτερη παραγωγή που έκανε ποτέ ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα. 

Ο φιλόδοξος στόχος που είχε τεθεί στο συνέδριο του Ιουνίου και ήταν 1 δις. ευρώ ετήσια παραγωγή, ξεπεράστηκε καθώς το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1,046 δις. ευρώ. 

Στη γιορτή που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρίας, στις 11 Ιανουαρίου, έδωσαν το παρόν στελέχη και υπάλληλοι, συνεργάτες του agency καθώς και του πρακτορειακού δικτύου. 

Η Εθνική είχε κάθε λόγο να γιορτάζει καθώς η αύξηση της παραγωγής στον κλάδο Ζωής έφθασε στο 24%, ενώ ο στόλος των ασφαλισμένων αυτοκινήτων που ήταν 482.000  το 2008, έφθασε τα 823.000  το 2009 (αύξηση 71%). 

Στους χαιρετισμούς τους ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δούκας Παλαιολόγος,  οι Γενικοί Διευθυντές κ.κ. Σπύρος ΛευθεριώτηςΤάσσος Παγώνης και ο Αναπ/της Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Βασιλάτος, ευχαρίστησαν τα δίκτυα και το διοικητικό προσωπικό για τις επιτυχίες του 2009 και τόνισαν ότι το 2010 θα είναι μια ακόμα καλύτερη χρονιά που θα συνοδεύεται από σημαντική κερδοφορία. 

Έγινε λόγος, επίσης, για τη δύσκολη δουλειά που έχει γίνει στις υποδομές της εταιρίας έτσι ώστε να είναι πλέον έτοιμη η Εθνική για τις προκλήσεις του μέλλοντος, με ορθολογικές δαπάνες, ισχυρά δίκτυα πωλήσεων και εκσυγχρονισμένη λειτουργία. 

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Συντονιστής Δ/ντης Πωλήσεων & Marketing κ. Κώστας Ταραβίρας, ο Δ/ντης Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Ευάγγελος Ζαχαρής και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων κ. Πέτρος Τόγιας

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε και η κοπή της πίτας, ενώ κληρώθηκαν συμμετοχές στα μεγάλα ταξίδια της εταιρίας για υπαλλήλους, εισπράκτορες, ασφαλιστές και πράκτορες.