Στην Ιnternational Life η ΙΝG Γενικών Ασφαλειών

Πλήρης επιβεβαίωση του iw, καθώς πριν από λίγο η ING και η International Life ανακοίνωσαν και επίσημα τη συμφωνία εξαγοράς του 100% της ΙΝG Γενικών Ασφαλειών από την Ιnternational Life Γενικών Ασφαλειών.

Το iw με δύο προηγούμενα άρθρα του «Στην International Life η ING Γενικών – Συνεργασία στον κλάδο Υγείας» και «Πολύ κοντά στην ING Γενικών η International Life» είχε αναφερθεί στην επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιριών. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δύο εταιρίες Γενικών Ασφαλειών θα συγχωνευτούν, μόλις η συμφωνία εξαγοράς εγκριθεί από την Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (Επ.Ε.Ι.Α). 

Παράλληλα, υπεγράφη συμφωνία συνεργασίας ανάμεσα  στην Ιnternational Life και την ΙΝG Μεσιτική για την προώθηση προγραμμάτων υγείας.

Σημειώνεται ότι, η Ιnternational Life προσφέρει εξειδικευμένα νοσοκομειακά προϊόντα, τα οποία σύμφωνα με την ΙΝG, πληρούν με επιτυχία τις ανάγκες των πελατών της.

Το επίσημο λανσάρισμα των νοσοκομειακών προϊόντων αναμένεται στις 5 Φεβρουαρίου. Επίσης, η Ιnternational Life και η ΙΝG Ελλάδος στοχεύουν  σε συνεργασία, η οποία θα βασίζεται στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.