Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες για το 2009 της EFG Eurolife Ασφαλιστική

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο της EFG Eurolife Ασφαλιστικής μέσα στο 2009, πραγματοποίησε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, το οποίο ξεπέρασε τις 1.200 ώρες, στο πλαίσιο της διαρκούς εκπαίδευσης των δικτύων πωλήσεων της εταιρίας. 

Συγκεκριμένα, υλοποίησε και υποστήριξε προγράμματα εκπαίδευσης για την προετοιμασία των δικτύων στις αντίστοιχες εξετάσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης για: 

-Τους υπαλλήλους της τράπεζας σε συνεργασία και με την Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Eurobank EFG 

-Τους νέους Ασφαλιστικούς Συμβούλους 

-Τους υπαλλήλους της EFG Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ και
 
-Τους υπαλλήλους της Open 24 -  Europhone και Telemarketing

Εκπαιδευτικές συναντήσεις εξάλλου, πραγματοποιήθηκαν με νέους συνεργάτες για την ενημέρωσή τους σε προϊόντα και διαδικασίες της εταιρίας στο πλαίσιο και της συγχώνευσης με την Activa Insurance που ολοκληρώθηκε μέσα στο 2009. 

Ανανεώνοντας  τις επαφές με τους υφιστάμενους συνεργάτες, υλοποιήθηκαν εκπαιδεύσεις για τα νέα προϊόντα και διοργανώθηκαν ημερίδες σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης σε επιλεγμένες Μονάδες Πώλησης. 

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η Εταιρία, επενδύοντας στην ανάπτυξη των Στελεχών της, υποστηρίζει ατομικό πρόγραμμα «Coaching» για επιλεγμένα Στελέχη πωλήσεων με τη βοήθεια εξειδικευμένου εξωτερικού συνεργάτη.