Aon: Βράβευση για 4η συνεχόμενη χρονιά από το Business Insurance

Η Aon Corp., παγκόσμιος ηγέτης στη μεσιτεία ασφαλίσεων, αντασφαλίσεων και υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνων, διακρίθηκε για 12η φορά μέσα σε 4 χρόνια από τους αναγνώστες του κορυφαίου αμερικανικού περιοδικού «Business Insurance».
 
Τα «Readers Choice Awards» του περιοδικού «Business Insurance» εγκαινιάστηκαν το 2005, διεξάγονται σε ετήσια βάση και καλούν τους αναγνώστες του περιοδικού να ψηφίσουν τους κορυφαίους ασφαλιστικούς οργανισμούς σε 18 διαφορετικές κατηγορίες, επιλέγοντας με κριτήρια όπως το εύρος, η ποιότητα και η καινοτομία υπηρεσιών, η αξιοπιστία αλλά και η φήμη.

Η Aon Corp., συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία και τιμήθηκε με τα παρακάτω βραβεία

«Καλύτερος μεσίτης ασφαλίσεων με έσοδα μεγαλύτερα των 250 εκατ. δολλαρίων»: Aon Corp.

Ο κ. Γιώργος Δαλιάνης, CEO της Aon Hellas, δήλωσε: «Η Aon Risk Services, με πρόσβαση στην παγκόσμια ασφαλιστική αγορά, τεχνογνωσία και ισχυρή διαπραγματευτική ικανότητα, μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμα, ευέλικτα αλλά και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προϊόντα. 

Επιπλέον, οι άνθρωποί μας φροντίζουν κάθε επικοινωνία με την Aon να είναι μία ευχάριστη εμπειρία για τους πελάτες μας. Χαιρόμαστε που αυτό εκτιμάται από τους πελάτες μας αλλά και αναγνωρίζεται από τους αναγνώστες  του περιοδικού Business Insurance».

«Καλύτερος μεσίτης αντασφαλίσεων»: Aon Benfield

O κ. κ. Τζέραλντ Τέρνερ, CEO της Aon Benfield Greece δήλωσε : «Η Aon Benfield, ο κλάδος της Aon που ασχολείται με τη μεσιτεία αντασφαλίσεων, εξυπηρετεί τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες και τραπεζικούς οργανισμούς του κόσμου, με έσοδα το 2008 να αγγίζουν τα 1,57 δισ. δολλάρια. 

Στην Ελλάδα, την ηγετική μας θέση οφείλουμε στους πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται τις αντασφαλιστικές τους ανάγκες αναγνωρίζοντας την πολυετή εμπειρία, γνώση και αξιοπιστία μας στο κλάδο αλλά και τις διεθνείς μας διασυνδέσεις. 

Τιμώντας την εμπιστοσύνη τους, φροντίζουμε καθημερινά να τους παρέχουμε ανταγωνιστικά οφέλη, ανεξάρτητα με το μέγεθος των συνεργασιών μας. Ολοι οι πελάτες μας είναι εξίσου σημαντικοί για εμάς.

Η διάκριση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την προσήλωσή μας στην ικανοποίησή τους και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς». 

«Καλύτερος σύμβουλος παροχών προσωπικού»: Aon Consulting Worldwide 

Η κα. Βούλα Δραγάτη, Client Relationship & Business Development Director, υπεύθυνη του Τμήματος Παροχών Προσωπικού της Aon Hellas μας δήλωσε: «Με 114 γραφεία παγκοσμίως, η Aon Consulting επενδύει καθημερινά στην παροχή υπηρεσιών παροχών προσωπικού. Με διεθνή εμπειρία, τεχνογνωσία και ειδίκευση στο σχεδιασμό προγραμμάτων, προσφέρουμε τα πιο ευέλικτα ομαδικά προγράμματα ζωής, ατυχημάτων υγείας και συνταξιοδότησης προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των καιρών και τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας.

Έχοντας άμεση επικοινωνία με τους επικεφαλείς των τμημάτων ανθρωπίνου δυναμικού, και προσφέροντας συνεχή υποστήριξη και ενημέρωση, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. 

Η αναγνώριση αυτή αποτελεί κινητήριο δύναμη για την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη των υπηρεσιών μας σε ένα ολοένα πιο απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον».

«Καλύτερος διαχειριστής Captive Ασφαλιστικών»: Aon Global Insurance Managers

Ο κ. Δαλιάνης αναφέρει: «H Aon Global Insurance Managers προσφέρει υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης captive ασφαλιστικών εταιριών στους πελάτες της, πάντα παρακολουθώντας τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες συνθήκες και ανάγκες που προκύπτουν στις αγορές. 

Στην Ελλάδα, ο θεσμός αυτός δεν έχει αντίστοιχη απήχηση όπως στη διεθνή πραγματικότητα. Ελπίζουμε πως στο μέλλον θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να αναπτυχθούμε και να διακριθούμε στον τομέα της διαχείρισης captive ασφαλιστικών εταιριών και τοπικά».