Εξειδικευμένα Προγράμματα Ομαδικών Ασφαλίσεων Allianz

Ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες των πελατών, η Allianz Ελλάδος είναι σε θέση να διαμορφώσει εξειδικευμένες λύσεις όσον αφορά προγράμματα ομαδικών ασφαλίσεων.

Ασφάλιση Δανειοληπτών

Ο έντονος ανταγωνισμός που παρουσιάζεται στην αγορά των δανείων, έδωσε το κίνητρο στις τράπεζες να διαφοροποιήσουν τα παραδοσιακά δάνεια (στεγαστικά κυρίως), εμπλουτίζοντάς τα με ασφαλιστικές καλύψεις θανάτου ή ανικανότητας των δανειοληπτών. 

Αυτό εξασφαλίζει τόσο την τράπεζα όσο και τον δανειολήπτη και την οικογένειά του, αφού με ελάχιστο κόστος, σε περίπτωση που επέλθει ο κίνδυνος (Απώλεια Ζωής ή Μόνιμη Ολική Ανικανότητα για εργασία), το συμβόλαιο αποπληρώνει τις εκάστοτε υπόλοιπες τοκοχρεωλυτικές δόσεις, ακόμη και ολόκληρο το οφειλόμενο ποσό. 

H Allianz έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στο σχεδιασμό τέτοιων προϊόντων και ειδικότερα στο χώρο της Στεγαστικής Πίστης, στον οποίο έχει σημαντική εμπειρία με τους μέχρι τώρα πελάτες της.

Ασφάλιση Πολυεθνικών Επιχειρήσεων-All Net

Σε μία περίοδο παγκοσμιοποίησης της οικονομίας, η Allianz Ελλάδος επεκτείνει το εύρος των προϊόντων για να ανταποκριθεί σε αυτή την τάση, προσφέροντας ειδικές λύσεις στον τομέα των διεθνών ασφαλιστικών προγραμμάτων. Η All Net, είναι το διεθνές δίκτυο των θυγατρικών εταιριών Ζωής της Allianz, το οποίο προσφέρει πολυεθνικά προγράμματα ασφάλισης εργαζομένων, σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε δύο ή περισσότερες χώρες του κόσμου. 

Η All Net, μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες της, στη χώρα που βρίσκεται το υποκατάστημα ή η θυγατρική εταιρεία του πελάτη, πραγματοποιώντας επαφή με την αντίστοιχη ασφαλιστκή εταιρία που ανήκει στο δίκτυο. 

Η All Net, δημιούργησε μια μοναδική ιδέα ασφάλισης (pooling) για μεγάλες εταιρίες, η οποία λειτουργεί αποτελεσματικά, ελέγχοντας τα τοπικά, αλλά και τα διεθνή προγράμματα παροχών, συνδυάζοντας επίσης τα πλεονεκτήματα της οικονομίας κλίμακας, αλλά και ένα επιπλέον μέρισμα στην περίπτωση που ο Διεθνής Λογαριασμός παρουσιάζει θετικό αποτέλεσμα.

Το κλειδί της επιτυχίας της All Net είναι η στενή συνεργασία με τις εταιρίες Ζωής του Ομίλου και με εξωτερικούς συνεργάτες, όπου κρίνεται απαραίτητο.