Πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης κατοικίας από τη Victoria

Τα δύο πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης κατοικίας Basic και Ideal σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν ουσιαστικές και σύγχρονες καλύψεις σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος.

Ειδικότερα το πρόγραμμα Victoria Οικία Ideal που αφορά κύριες και εξοχικές κατοικίες κτισμένες μετά το 1960, περιλαμβάνει ένα πλήθος καλύψεων (35 στον αριθμό) που συνδυάζονται δυναμικά με την Οικογενειακή Νομική Προστασία της D.A.S.-Hellas θυγατρικής του ομίλου ERGO, καθώς και με την Οικιακή Τεχνική Βοήθεια της Eurosos Assistance θυγατρικής της MAFRE ASISTENCIA που υποστηρίζει 85 εκατ. συνδρομητές παγκοσμίως.

Μερικές από τις καλύψεις που προσφέρονται στα προγράμματα είναι πυρός, κλοπής, ζημιών συνεπεία καιρικών φαινομένων, διάρρηξης σωληνώσεων, τρομοκρατικών ενεργειών, κακόβουλων πράξεων, απώλειας ενοικίων και πολλών άλλων χρήσιμων και ιδιαίτερα απαραίτητων καλύψεων για μια κατοικία σε αστικό περιβάλλον.

Tα προγράμματα κατοικίας προσφέρονται μέχρι συνολικού ποσού κτιρίου και περιεχομένου 500.000 ευρώ και σε όλα (Basic – Ideal – ΥπερΑ5Β5) ισχύουν η ασφάλιση σε αξία καινούργιου και η αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή.

Προαιρετικά ο πελάτης μπορεί να προσθέσει την κάλυψη σεισμού και φωτιάς συνεπεία σεισμού, την Οικογενειακή Νομική Προστασία D.A.S.-Hellas και την Επείγουσα Τεχνική Βοήθεια Eurosos Assistance θυγατρική της MAPFRE ASISTENCIA που φροντίζει με ειδικευμένους τεχνίτες και προσωπικό να βρίσκεται κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Οι πελάτες που διατηρούν ασφαλιστήριο Κατοικίας, με ολικά ετήσια ασφάλιστρα άνω των 75 ευρώ, αποκτούν το δικαίωμα ειδικής έκπτωσης 15% στα ασφάλιστρα αστικής ευθύνης του αυτοκινήτου τους, με όριο το ποσό των 75 ευρώ.