Επενδυτικό πρόγραμμα «Εθνική & Παιδί» από την Εθνική Ασφαλιστική

Τα παιδικά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθύνονται στους γονείς και τους συγγενείς που επιθυμούν να εξασφαλίσουν το μέλλον ενός παιδιού. Η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει παιδικά προγράμματα, τα οποία μπορεί να επιλέξει ο πελάτης ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία διαθέτει τόσο παιδικά αποταμιευτικά προγράμματα, όσο και το επενδυτικό πρόγραμμα «Εθνική & Παιδί». 

Σύμφωνα με την εταιρία, το όνομα και η ηγετική θέση της Εθνικής Ασφαλιστικής, η αξιοπιστία της, ο τρόπος διαχείρισης των προγραμμάτων, εξασφαλίζουν ένα κεφάλαιο για τα παιδιά ακριβώς τη στιγμή που θα το έχουν ανάγκη. Δείχνουν τη σημασία και την αξία, καθώς και για ποιους λόγους ο γονιός ή ο συγγενής πρέπει να συνάψει ένα πρόγραμμα για το παιδί, στην Εθνική Ασφαλιστική. 

Εξάλλου, τα παιδικά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ενισχύονται με ουσιαστικές επιπλέον παροχές. Πιο συγκεκριμένα, παρέχουν εξασφάλιση ολοκληρωμένης ασφαλιστικής προστασίας για το παιδί με τη δυνατότητα ενσωμάτωσης στα προγράμματα επιπλέον ασφαλιστικών καλύψεων, προστατεύοντάς το από τις επιπτώσεις μιας ασθένειας ή ενός ατυχήματος. 

Επίσης, δίνουν τη σιγουριά ότι το παιδί έχει οπωσδήποτε εξασφαλισμένη την αποταμίευση ή την επένδυσή του, ακόμα και σε περίπτωση που κάποιο ατυχές περιστατικό συμβεί στον συμβαλλόμενο πελάτη (απώλεια ζωής ή διαρκής ολική ανικανότητα), μιας και σε αυτήν την περίπτωση η εταιρία φροντίζει για τη συνέχιση του προγράμματος και την καταβολή του ασφαλίστρου. 

Τέλος, ανάλογα με το πρόγραμμα, υπάρχουν και επιπρόσθετα πλεονεκτήματα για τον πελάτη, που διαφοροποιούν το καθένα από αυτά τα προγράμματα.