Τ. Πουρναράκης (2nd Auto Forum): «Ν’ αναζητούμε το πιο ασφαλές αυτοκίνητο και όχι το πιο γρήγορο»

«Πρέπει ν’ αλλάξουμε νοοτροπία και τρόπο σκέψης , όσον αφορά την επιλογή αυτοκινήτου. Πρέπει ν’ αναζητούμε το πιο ασφαλές αυτοκίνητο και όχι το πιο γρήγορο».
Αυτό δήλωσε ο Τάκης Πουρναράκης, Μηχανολόγος- Μηχανικός -Δημοσιογράφος, στην εισαγωγή του συνεδρίου 2nd Auto Forum που πραγματοποιείται σήμερα από την Ethos Events σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το  περιοδικό ΧΡΗΜΑ.
Το 2nd Auto Forum πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών, του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων (ΣΕΑΑ), της Hellastron, του Συνδέσμου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ και της Ένωσης Ιδιωτικών ΚΤΕΟ Ελλάδος.
Το 2nd  Auto Forum φιλοδοξεί να φωτίσει την τεράστια πρόοδο που έχει συντελεστεί στην αυτοκίνηση στον τομέα της ασφάλειας (ενεργητικής και παθητικής). Τα καινούργια αυτοκίνητα είναι πολύ πιο ασφαλή από τα μοντέλα πενταετίας ή δεκαετίας. Σε ένα τροχαίο είναι πολύ πιο πιθανό να επιβιώσουν οι επιβαίνοντες σ’ ένα καινούργιο αυτοκίνητο. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*