Πάνω από 1.000 πωλήσεις μέσα σε ένα μήνα για την Post Insurance

H μεσιτική ασφαλιστική εταιρεία Post Insurance, στην οποία τo Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κατέχει το 50% συν 1 μετοχή και τα ΕΛΤΑ το υπόλοιπο ποσοστό, εξελίσσεται σε μια από τις πλέον ανταγωνιστικές δυνάμεις της αγοράς στον τομέα των ασφαλιστικών και τραπεζικών εργασιών, σπάζοντας το φράγμα των 1.000 πωλήσεων μέσα σε ένα μήνα!

Συγκεκριμένα, από την ημερομηνία όπου εντάχθησαν και τα προιόντα στα καταστήματα, οι πωλήσεις της Post Insurance ξεπέρασαν τα 1.000 ασφαλιστικά συμβόλαια, αξιοποιώντας πλήρως το διευρυμένο δίκτυο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των ΕΛΤΑ.
Μεγάλο κομμάτι των πωλήσεων αφορά σε προϊόντα ασφάλισης δανειοληπτών καταναλωτικών και στεγαστικών δανείων (credit life δανειοληπτών, ασφάλιση ενυπόθηκης κατοικίας) και ακολουθούν η ασφάλιση αυτοκινήτου, τα συνταξιοδοτικά και η ελεύθερη ασφάλιση κατοικίας.

Η Post Insurance αλλάζει τα δεδομένα στον ασφαλιστικό χάρτη της χώρας, διαθέτοντας branded προιόντα απλά και κατανοητά σε ανταγωνιστικές τιμές, από 955 σημεία διάθεσης, σε συνεργασία με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες.
Αυτή η φιλοσοφία, σε συνδυασμό με το όνομα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που είναι σήμερα η πλέον αξιόπιστη τράπεζα στην Ελλάδα, και των ΕΛΤΑ που αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brands, αναδεικνύουν σταδιακά την εταιρεία σε μια από τις πρώτες δυνάμεις στην χώρα ως φορέα τραπεζικών και ασφαλιστικών εργασιών.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια προιόντων της Post Insurance αριθμεί συνολικά επτά ανταγωνιστικά πακέτα ασφάλισης:

  -  Ασφάλιση κατοικίας
  -  ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ- Δημιουργίας κεφαλαίου (σύνταξη-παιδικό)
  -  ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ-Δημιουργίας κεφαλαίου (σύνταξη-παιδικό)
  -  Ασφάλιση οχήματος
  -  Στεγαστικά- Credit Life (μόνο για δανειολήπτες)
  -  Καταναλωτικά- Credit Life (μόνο για δανειολήπτες)
  -  Πυρός Ενυπόθηκων Δανείων (μόνο για δανειολήπτες)