ΑΤΕ Ασφαλιστική: Καταβολή αποζημίωσης 1,46 εκατ. ευρώ

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική ολοκλήρωσε την καταβολή της αποζημίωσης στην εταιρία Tyres Herco A.E. για τις ζημιές που υπέστη το εργοστάσιό της από τη φωτιά της 31.03.09, με το συνολικό ποσό των 1,46 εκατ. ευρώ.

Ο επικεφαλής της Tyres Herco A.E. δήλωσε σχετικά: «Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Διοίκηση και το επιτελείο της Αγροτικής Ασφαλιστικής και το γραφείο διαμεσολάβησης STAR Group Insurance Services για την άμεση ανταπόκρισή τους στην διαχείριση της ζημίας που υπέστη το εργοστάσιό μας Tyres Herco A.E. στις 31.03.2009 στην ΒΙΠΕ ΠΑΤΡΩΝ συνολικού ύψους 1,46 εκατ. ευρώ.

Η προκαταβολή ύψους 500 χιλ. ευρώ και η τελική εξόφληση χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, αναδεικνύει τον επαγγελματισμό και την φερεγγυότητα της Αγροτικής Ασφαλιστικής.»

Από την πλευρά της Διοίκησης της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, υπογραμμίζεται ο σταθερός προσανατολισμός της Εταιρίας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και στην καταβολή αποζημιώσεων με άμεσες, διαφανείς και ευέλικτες διαδικασίες. 

Πρόκειται για αξίες που είναι συνυφασμένες με την υπόσταση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής και ισχυροποιούν το θεσμό της ασφάλισης μέσα από την επαγγελματική συνεργασία των εμπλεκομένων μερών.