Επίθεση στην Επ.Ε.Ι.Α. από την Commercial Value

Συνέντευξη Τύπου δίνει σήμερα το μεσημέρι στις 13:00 η Commercial Value σε κεντρικό ξενοδοχείο προκειμένου να τοποθετηθεί στα όσα αναφέρουν οι αποφάσεις της Επ.Ε.Ι.Α. που ανακοινώθηκαν χθες το απόγευμα.

Την εταιρία θα εκπροσωπήσει ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Advanced Holdings κ. Λάμπρος Χριστοφής ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία αναφέρει ότι θέμα της συνέντευξης θα είναι «Όλη η αλήθεια για το ρόλο της Επ.Ε.Ι.Α. και την πολιτική ανοχή στους αδιαφανείς και ιδιοτελείς σχεδιασμούς της».

Ωστόσο δεν είναι γνωστό εάν στη συνέντευξη θα παρευρεθεί και ο πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Commercial Value κ. Δημήτρης Βιδάλης, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στις τελευταίες εξελίξεις και είχε άμεση εμπλοκή στα όσα καταλογίζει η Επ.Ε.Ι.Α. στην εταιρία.

Σημειώνεται ότι ο κ. Βιδάλης έχει τοποθετηθεί ανοιχτά κατά της Επ.Ε.Ι.Α. καθώς και τον πρόεδρό της κ. Γιώργο Πέτσα, υποστηρίζοντας ότι ο τρόπος που χειρίζεται το έλεγχο που πραγματοποιεί στην εταιρία, προκαλεί προβλήματα, καθώς εδώ και μήνες φέρεται να προεξοφλούσε τα χθες ανακοίνωσε.

Μάλιστα δεν αποκλείεται η Commercial Value να ανακοινώσει ότι θα στραφεί και νομικά κατά της Επ.Ε.Ι.Α. αλλά και να προσβάλει νομικά και τις δύο χθεσινές αποφάσεις της Επιτροπής.