Chartis: Χορηγική υποστήριξη στην «Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας»

Η Chartis υποστήριξε χορηγικά το οικονομικό συνέδριο «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας», που πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου, συμβάλλοντας στην επιτυχή διοργάνωση ενός από τα μεγαλύτερα οικονομικά και επιχειρηματικά συνέδρια που διοργανώνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα. 

Το ετήσιο συνέδριο, που διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, συμπλήρωσε τη φετινή χρόνια 20 χρόνια αδιάλειπτων διοργανώσεων, αποτελώντας το κορυφαίο βήμα ανάπτυξης απόψεων και πραγματοποίησης διαλόγου γύρω από επίκαιρα οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα.  

Το συνέδριο τίμησαν με τις εισηγήσεις τους προσωπικότητες του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου και το παρακολούθησε σημαντικός αριθμός υψηλόβαθμων στελεχών από το χώρο των ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων και οργανισμών, καθώς και μέλη διπλωματικών αποστολών ξένων χωρών στην Ελλάδα.

Τις θέσεις τους για τις σημαντικές οικονομικές εξελίξεις ανέπτυξαν ο Πρωθυπουργός και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.  Στις εργασίες του συνεδρίου συμμετείχαν με ομιλίες κυβερνητικά υπουργοί, εκπρόσωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κορυφαία στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων και διεθνών οργανισμών.    

H υποστήριξη της εκδήλωσης αποτελεί την πρώτη χορηγική παρουσία της Chartis, με τη νέα εταιρική ταυτότητα, που παρουσιάστηκε τον Νοέμβριο στην Ελλάδα.