Ήφαιστος Λήμνου και Metropolitan General βαδίζουν μαζί

Το Metropolitan General και ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 καθώς μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες της χώρας θα είναι Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας της ομάδας, θωρακίζοντας της, τον πιο πολύτιμο τομέα, αυτόν της υγείας.

Ο Ήφαιστος Λήμνου είναι στην ουσία μια νέα ομάδα με έδρα τη Λήμνο, που μπαίνει δυναμικά στο ελληνικό μπάσκετ, στη Basket League, με μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες. Το Metropolitan General θα είναι δίπλα στην ομάδα και στους παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου για να εξασφαλίσει την άριστη κάλυψη των ιατρικών αναγκών τους τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στη δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η μεταξύ τους συνεργασία αφού συμμερίζονται την ίδια άποψη ότι τόσο η πρόσβαση στον πρωταθλητισμό όσο και στις ποιοτικές υπηρεσίες υγείας αποτελεί αναμφισβήτητο δικαίωμα και της ακριτικής Ελλάδας.

Η ιατρική υποστήριξη των παικτών έχει ήδη ξεκινήσει ενώ έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία ο πρώτος κύκλος των προληπτικών αιματολογικών και καρδιολογικών εξετάσεων.

Το Μetropolitan General που αποτελεί και τον πρώτο πάροχο υπηρεσιών υγείας που στηρίζει ιατρικά την Ομάδα εύχεται να τους φέρει γούρι και πολλές επιτυχίες!

One comment

  1. τεστ comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*