H AXA Ασφαλιστική ταξιδεύει στη Ν. Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη ή το Μεγάλο Μήλο, την πόλη που δίνει ρυθμό σε ολόκληρο τον πλανήτη, στην πόλη των αντιθέσεων και της υπερβολής, η ΑΧΑ πραγματοποίησε το ταξίδι επιβράβευσης των καλύτερων Αποκλειστικών Συνεργατών το μήνα που πέρασε.

Τα περισσότερα αξιοθέατα είναι συγκεντρωμένα στο Μανχάταν και οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στα περισσότερα από αυτά όπως στην Times Square, στο Broadway με τα θέατρα, στο Columbus Circle, στο Central Park, στο Lincoln Centre, στον καθεδρικό ναό ST. John Divine, στην 5th Avenue, στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών, στο Soho και την Μικρή Ιταλία, στο Greenwich Village, στην οικονομική περιοχή με τη Wall Street, το South street Seaport, το Σημείο Μηδέν καθώς και το Top of the Rock.

Καθώς η Νέα Υόρκη φημίζεται για τις ευκαιρίες ψυχαγωγίας και παραστάσεις που προσφέρει, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια καταπληκτική παράσταση στο Broadway, το «Φάντασμα της Όπερας».

Μοναδική εμπειρία και η παρακολούθηση αγώνα NBA, η επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, η οργανωμένη εξόρμηση με ποδήλατα και αμαξάκια στο Central Park ενώ, εξίσου μοναδική ήταν η δραστηριότητα Bowling που οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε έναν αγώνα μέχρι…τελικής πτώσης!

Στην Μέκκα του καταναλωτισμού, οι συμμετέχοντες ικανοποίησαν της καταναλωτικές τους αναζητήσεις, εκτός από τα μεγάλα και γνωστά πολυκαταστήματα και στο Woodbury Commons που βρίσκεται στα προάστια της Νέας Υόρκης.
 
Μια βραδινή κρουαζιέρα με το περίφημο Bateaux New York και ένα μοναδικό υπέροχο δείπνο πάνω σε αυτό, έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να θαυμάσουν την Νέα Υόρκη τη νύχτα με τα άπειρα φώτα της που την στολίζουν, δημιουργώντας ένα μαγικό κλίμα!

Το ταξίδι στην Νέα Υόρκη ολοκληρώθηκε με ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο στο Asia de Cuba, ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο ζωντανά εστιατόρια της Νέας Υόρκης που συνδυάζει ιδανικά γεύσεις από Ασία με παραδοσιακές συνταγές της Καραϊβικής, κι όλα αυτά σε καθαρά νοϋορκέζικη ατμόσφαιρα.

Τους Αποκλειστικούς μας Συνεργάτες συνόδευσαν οι κ.κ Eric Kleijnen, Διευθύνων Σύμβουλος, Σμπιλής Κοσμάς, Διευθυντής Δικτύων Διανομής Agency, Άννα Μανιάτη, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Θωμάς Πουφινάς, Offer Director.