Γραφείο Πωλήσεων Ιωαννίνων, Interamerican, Γύρος Λίμνης
Στιγμιότυπο με συνεργάτες του Γραφείου Πωλήσεων Ιωαννίνων της INTERAMERICAN, που συμμετείχαν στον Γύρο της Λίμνης

Η INTERAMERICAN χορηγός και «δρομέας» στον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Με 31 συμμετοχές στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων η INTERAMERICAN είχε ενεργό παρουσία στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, υπογραμμίζοντας έτσι το ενδιαφέρον της για την υποστήριξη της υγείας με καλές συνήθειες, όπως είναι η σωματική δραστηριότητα και άθληση.

Το «Lake Run» οργανώθηκε για 12η χρονιά στις 22 και τις 23 Σεπτεμβρίου από τον Αθλητικό Όμιλο «Ποσειδών» Ιωαννίνων. Φέτος συγκέντρωσε 1.500 συμμετοχές από την Ελλάδα και από το εξωτερικό, καθώς και την υποστήριξη 300 εθελοντών.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες δρόμου των 5, 10 και 30 χιλιομέτρων. Ακόμη, διεξήχθη ο ειδικός αγώνας δρόμου «Μαμά-Καρότσι», ο αγώνας ενός χιλιομέτρου για Άτομα με Αναπηρία, για πρώτη φορά ο αγώνας «Family Run» -που προσήλκυσε αρκετές οικογένειες, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των οργανωτών- και ο αγώνας για παιδιά «Στους δρόμους του Περάματος».

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας, η INTERAMERICAN, με την υποστήριξη που παρείχε και με τη συμμετοχή συνεργατών του τοπικού Γραφείου Πωλήσεων, κατέδειξε τη σημασία του τρόπου ζωής και των παραγόντων πρόληψης για καλή υγεία, η οποία αποτελεί κορμό στις ασφαλιστικές δραστηριότητές της.

Άλλωστε, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία συμμετέχει τακτικά σε ανάλογες εκδηλώσεις, με χαρακτηριστική την παρουσία της πρόσφατα στον Μαραθώνιο Στατικής Ποδηλασίας στην Αθήνα και στον αγώνα δρόμου με το Άλμα Ζωής σε Αθήνα και Πάτρα, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τον καρκίνο του μαστού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*