Κύπρου Ασφαλιστική: Συνοπτική παρουσίαση προγραμμάτων 2009

Ασφάλιση Κατοικιών

Για την Κύπρου Ασφαλιστική το σπίτι μας δεν είναι απλά μια στέγη. Είναι ο προσωπικός μας χώρος, τα αγαπημένα μας αντικείμενα, οι πολύτιμες στιγμές της οικογενειακής μας ζωής.

Το σπίτι (κατοικία, διαμέρισμα ή εξοχικό), έχει για τον καθένα ανεκτίμητη συναισθηματική αξία. Εξίσου όμως σημαντική είναι και η οικονομική αξία της κατοικίας, η οποία είναι καθημερινά εκτεθειμένη σε μία πληθώρα από πιθανά ζημιογόνα περιστατικά.

Η Κύπρου Ασφαλιστική, δημιούργησε τρία πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης κατοικίας που συνιστούν μια πλήρη ασφαλιστική γκάμα, από την οποία ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις.

Με τα προγράμματα ασφάλισης “House Care”, “House Care Plus” και “House Care Max” ο ασφαλισμένος μπορεί να εξασφαλίσει κάλυψη από τους στοιχειώδεις κινδύνους όπως Πυρκαγιά ή Σεισμό έως τους πιο εξειδικευμένους όπως η πιθανότητα πρόκλησης σωματικών βλαβών ή υλικών ζημιών σε τρίτους με υπαιτιότητα δική του ή μελών της οικογένειας του (σύζυγος, τέκνα).

Επιπρόσθετα ο ασφαλισμένος ανεξάρτητα από την επιλογή του προγράμματος απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα που του εξασφαλίζουν η αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή των ασφαλισμένων κεφαλαίων και η αποζημίωση των ζημιωθέντων αντικειμένων σε κόστος αντικατάστασης με καινούργιο.  

Ασφάλιση Προστασίας Οδηγών, Driver Care Plus – Moto Care Plus

Κύπρου Ασφαλιστική δημιούργησε ειδικά για τους πελάτες της Τράπεζας Κύπρου τα πρόγραμμα Driver Care plus και Moto Care Plus. Με τα προγράμματα αυτά εξασφαλίζεται ένας ευρύς συνδυασμός καλύψεων με πραγματικά ανταγωνιστικό κόστος ασφάλισης.

Το προγράμματα  Driver Care plus και Moto Care Plus προσφέρουν πλήρεις ασφαλιστικές καλύψεις, όπως:
• Κάλυψη προσωπικού ατυχήματος
• Οδική Βοήθεια σ’ όλη την Ευρώπη και τις χώρες που βρέχονται από την Μεσόγειο, όλο το 24ωρο χωρίς κανένα χιλιομετρικό περιορισμό.
• Ταξιδιωτική Βοήθεια σε όλο τον κόσμο όλο το 24ωρο για ταξίδια στο εξωτερικό
• Ασφάλιση αποσκευών σε όλο τον κόσμο για ταξίδια στο εξωτερικό

Όλα τα παραπάνω προσφέρονται χωρίς την υποχρέωση από πλευράς ασφαλισμένου να συνάψει με την Κύπρου Ασφαλιστική το ασφαλιστήριο αστικής ευθύνης του αυτοκινήτου του.

Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος

Το μεγαλύτερο κεφάλαιο για κάθε άτομο και κάθε οικογενειάρχη, είναι η δυνατότητά του να εργάζεται. Αυτή η δυνατότητα μεταφράζεται σε εισόδημα. Το εισόδημα μπορεί να διακοπεί απρόσμενα από διάφορες αιτίες. Οι πιο συχνές αιτίες διακοπής του εισοδήματος είναι τα ατυχήματα που συμβαίνουν στην εργασία, στο αυτοκίνητο, στο σπίτι ή στα σπορ.

Για όλα αυτά και πολλά άλλα φροντίζει η Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος της Κύπρου Ασφαλιστικής. Ένα ευέλικτο πρόγραμμα που μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες του ασφαλισμένου τόσο όσον αφορά ύψος ασφαλιστικής προστασίας όσο και συνδυασμό παροχών.

Η Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος είναι επίσης κατάλληλη για επιχειρήσεις που θέλουν να προσφέρουν ασφαλιστική προστασία στο προσωπικό τους.
Η Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος, προβλέπει παροχές σε περίπτωση
• Θανάτου
• Μόνιμης ανικανότητας για εργασίας
• Απώλειας ή ζημιάς στις ταξιδιωτικές αποσκευές

Το ασφαλιστήριο της Κύπρου Ασφαλιστικής προσφέρει ακόμη Ταξιδιωτική Βοήθεια, για ταξίδια που πραγματοποιεί ο ασφαλισμένος στο εξωτερικό. 

Ασφάλιση Επιχειρήσεων – Business Total Care

Η βιωσιμότητα μιας επιχείρησης δεν εξαρτάται μόνον από τις εμπορικές αποφάσεις που παίρνει ο ίδιος ο επιχειρηματίας. Πολλές φορές αυτή επηρεάζεται ανεπανόρθωτα από ζημιές που θα μπορούσαν ν’ αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με την κατάλληλη ασφαλιστική προστασία.

Η Κύπρου Ασφαλιστική, σταθερά προσηλωμένη στην ικανοποίηση των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών του επιχειρηματικού κόσμου, έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα που ενδιαφέρει τον κάθε έμπορο, καταστηματάρχη, βιομήχανο, ελεύθερο επαγγελματία και γενικά κάθε επιχειρηματία, προσφέροντας απόλυτη σιγουριά και εξασφάλιση.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα Business Total Care της Κύπρου Ασφαλιστικής αποζημιώνει τον επιχειρηματία για την απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προέλθει από ένα μεγάλο αριθμό κινδύνων, όπως πυρκαγιά, κεραυνό, σεισμό, κλοπή, πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, θραύση σωληνώσεων, θραύση κρυστάλλων, οχλαγωγίες, πολιτικές ταραχές, κακόβουλες ενέργειες, αστική ευθύνη για υλικές ζημιές σε τρίτους, έξοδα αποκομιδής συντριμμάτων και άλλα.

Ασφάλιση Μεταφερόμενων Εμπορευμάτων
 
Η Κύπρου Ασφαλιστική για να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλο το φάσμα των ασφαλιστικών αναγκών μιας επιχείρησης, προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα για την προστασία των εμπορευμάτων από υλικές ζημιές κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους. Η παρεχόμενη κάλυψη ισχύει τόσο για μεταφορές που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας όσο και για διεθνείς μεταφορές εισαγωγές ή εξαγωγές.
Με τα προγράμματα ασφάλισης μεταφερόμενων εμπορευμάτων, ο ασφαλισμένος για να προσαρμόσει την παρεχόμενη ασφάλιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες της επιχείρησής του, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τόσο το εύρος της κάλυψης όσο και τον αριθμό των φορτώσεων που επιθυμεί να καλύψει με ένα ασφαλιστήριο. Έτσι ένα ασφαλιστήριο μπορεί να καλύψει μία μόνο φόρτωση κάθε φορά, ή μπορεί να καλύψει όλες τις φορτώσεις των περιγραφόμενων σε αυτό εμπορευμάτων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν εντός της περιόδου ασφάλισης που θα συμφωνηθεί.

Ασφάλιση Ξενοδοχείων – Hotel Care

Η Κύπρου Ασφαλιστική δημιούργησε ειδικά ολοκληρωμένα ασφαλιστικά πακέτα, που μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα στις ανάγκες της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας, όσο μεγάλη ή μικρή κι αν είναι.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα, με την ονομασία Hotel Care plus, Hotel Care max και Hotel Care exclusive, έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιούν τις ασφαλιστικές ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη, προσφέροντας απόλυτη σιγουριά και εξασφάλιση.
Ανάλογα με το ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα επιλέξει ο ασφαλισμένος για την ξενοδοχειακή του μονάδα, το ασφαλιστήριο μπορεί να καλύπτει
• Φωτιά, κεραυνό, έκρηξη, σεισμό, θύελλα, καταιγίδα, πλημμύρα, θραύση σωληνώσεων, κλοπή, θραύση κρυστάλλων, αποκομιδή συντριμμάτων, αμοιβές μηχανικών ή αρχιτεκτόνων, διακοπή εργασιών, πτώση αεροσκάφους, ηλεκτρονικό εξοπλισμό
• Γενική αστική ευθύνη, αστική ευθύνη εργοδότη, διάρρηξη χρηματοκιβωτίου, εμπιστοσύνη υπαλλήλων και πολλά άλλα.

Ασφάλιση Κατά Παντός Κινδύνου Κατασκευαστικών Έργων

Τα υπό κατασκευή έργα κινδυνεύουν να ζημιωθούν από απρόβλεπτα γεγονότα με αποτέλεσμα την οικονομική απώλεια και κατά συνέπεια την καθυστέρηση παράδοσης τους.

Η Ασφάλιση Κατά Παντός Κινδύνου Εργολάβων Contractor Care της Κύπρου Ασφαλιστικής, είναι ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για κατασκευαστικές επιχειρήσεις, εργολάβους, τεχνικές εταιρίες και τους φορείς που ασχολούνται με τεχνικά έργα, όπως κτίρια, δρόμους, γέφυρες, λιμάνια, φράγματα και άλλα. Με την ευελιξία που το χαρακτηρίζει, το πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί στα μέτρα και στις απαιτήσεις του κάθε έργου.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα Contractor Care προσφέρει πλήρη εξασφάλιση έναντι της απρόβλεπτης και ξαφνικής απώλειας ή ζημιάς στα υπό κατασκευή έργα, στα μηχανήματα και στον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται καθώς επίσης απαιτήσεις τρίτων για υλικές ζημιές ή σωματικό τραυματισμό που προκαλούνται κατά την εκτέλεση ενός έργου. Οι πιο σημαντικές αιτίες ζημιών που καλύπτονται είναι πυρκαγιά, κεραυνός, σεισμός, έκρηξη, πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, κλοπή, κακόβουλη ενέργεια, αμέλεια, έλλειψη δεξιότητας και πολλά άλλα.

Εξειδικευμένα Ασφαλιστικά Προγράμματα

Η Κύπρου Ασφαλιστική προσφέρει ένα πλήθος εξειδικευμένων προγραμμάτων σε ιδιώτες και επιχειρηματίες όπως:
• Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης, για την προστασία του επιχειρηματία, ξενοδόχου, καταστηματάρχη από οικονομικές απαιτήσεις Τρίτων για υλικές ζημιές ή/και σωμάτικές βλάβες που μπορούν να προκληθούν από τη λειτουργία των εγκαταστάσεων της επιχείρησης.
 
• Ασφάλιση Κατά Παντός Κινδύνου Μηχανημάτων Έργου, που καλύπτουν την απρόβλεπτη και ξαφνική απώλεια ή ζημιά στα ασφαλισμένα μηχανήματα, που καθιστά αναγκαία την επιδιόρθωση ή την αντικατάσταση τους και απαλλάσσει από την αβεβαιότητα για τις οικονομικές επιπτώσεις στη βιωσιμότητα της επιχείρησης.