ΑΤΕ Ασφαλιστική: Νέες Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Πληρωμής Ασφαλίστρων

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική θέτει νέα δεδομένα στην εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών της, με τις νέες υπηρεσίες ηλεκτρονικής πληρωμής ασφαλίστρων που διακρίνονται για τη φιλικότητα, την αμεσότητα και την ασφάλεια που παρέχουν στο χρήστη. 

Πρόκειται για:

1.      Την Υπηρεσία «Άμεση Πληρωμή Ασφαλίστρων»: απευθύνεται στους πελάτες μας, που επιθυμούν να πληρώνουν τα ασφάλιστρά τους, μέσω του www.ateinsurance.gr, χρησιμοποιώντας την πιστωτική τους Κάρτα. Επισημαίνεται ότι η νέα δυνατότητα πληρωμής ασφαλίστρων, παρέχεται δωρεάν και χωρίς τέλη πληρωμών.
2.      Την Υπηρεσία «Ηλεκτρονική Πληρωμή Πινακίου», που επιτρέπει στους Συνεργάτες μας να πληρώνουν, χωρίς επιβαρύνσεις, τα Πινάκια της Παραγωγής τους, χρεώνοντας τον συνδεδεμένο Τραπεζικό τους Λογαριασμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω της Επιχειρησιακής Πύλης της ΑΤΕ Ασφαλιστικής (http://in.agroins.com/), ώστε κάθε Συνεργάτης να έχει πρόσβαση στο προσωπικό του χαρτοφυλάκιο, όπου κι αν βρίσκεται.
 
Αναφορικά με τις δύο νέες υπηρεσίες ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κος Α. Παπανικολάου δήλωσε:
«Η συνεχής δημιουργία πρόσθετης αξίας, για τους πελάτες και τους Συνεργάτες μας, αποτελεί κεντρική κατεύθυνση των δράσεών μας. 

Απλά, άμεσα και με ασφάλεια είναι το τρίπτυχο της φιλοσοφίας που βασίζονται οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΤΕ Ασφαλιστικής. Ειδικά στον τομέα της Πληρωμής Ασφαλίστρων, απαντάμε με τον πιο ολοκληρωμένο και ασφαλή τρόπο, στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. 

Στο εξής, κάθε πελάτης μας μπορεί να απαλλαγεί από ουρές και ταλαιπωρία και να πληρώνει άμεσα τα ασφάλιστρά του, χωρίς επιβαρύνσεις, με την Πιστωτική του Κάρτα, μέσω του Διαδικτυακού Τόπου της ΑΤΕ Ασφαλιστικής. 

Έτσι, πλαισιώνονται με τον καλύτερο τρόπο οι υπόλοιπες δυνατότητες εξόφλησης ασφαλίστρων, που ίσχυαν μέχρι σήμερα: οι πελάτες μας δεν έχουν παρά να επιλέξουν τον τρόπο που τους ταιριάζει καλύτερα για την εξόφληση των ασφαλίστρων τους: 

1.      Με επίσκεψη σε ένα από τα 500 Καταστήματα ΑΤΕbank,
2.      Με Ταχυπληρωμή ΕΛΤΑ
3.      Με Πάγια Εντολή χρέωσης Τραπεζικού Λογαριασμού ΑΤΕbank ή Πιστωτικής Κάρτας και φυσικά
4.      μέσω Διαδικτύου, με την υπηρεσία ATE Web Banking.
 
Τέλος, ειδικά για τους Συνεργάτες μας, η ανανεωμένη Ηλεκτρονική Επιχειρησιακή Πύλη που έχουμε σχεδιάσει σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ευχρηστίας και ασφάλειας, τους επιτρέπει να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, να παρακολουθούν το Χαρτοφυλάκιό τους και να διαχειρίζονται τις πληρωμές τους, όπου κι αν βρίσκονται.
Είμαστε σίγουροι ότι, η ανανεωμένη παρουσία της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στο διαδίκτυο αναδεικνύεται σε κεντρικό επιχειρησιακό εργαλείο για την Εταιρία μας και μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στους Πελάτες και στους Συνεργάτες μας».