Η Εθνική στο Ντουμπρόβνικ

Το ταξίδι στο Ντουμπρόβνικ που πραγματοποίησε η Εθνική Ασφαλιστική, από τις 14 έως τις 18 Οκτωβρίου 2009, είχε κάτι το διαφορετικό.

Ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε διαγωνισμός για τη μεγαλύτερη παραγωγή στον κλάδο Αυτοκινήτων από το εταιρικό δίκτυο (agency) της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Το εταιρικό δίκτυο, το πιο μεγάλο εμπορικό δίκτυο της χώρας, με συνεχή εκπληκτικά αποτελέσματα στον κλάδο Ζωής, συνεχίζει με δυναμικό τρόπο την παρουσία του και στους άλλους κλάδους με πρώτο αυτόν του αυτοκινήτου καθώς τα τελευταία χρόνια γίνεται συστηματική προσπάθεια για διασταυρούμενες πωλήσεις (cross-selling)

Στο ταξίδι πήραν μέρος πενήντα επιτυχόντες του agency ενώ μαζί τους ταξίδεψαν και 23 στελέχη της Εθνικής Τράπεζας, τα υποκαταστήματα των οποίων πέτυχαν υψηλές παραγωγές στο bancassurance.

Το ταξίδι στην Κροατία και στις ακτές της Αδριατικής ήταν μια όμορφη τελευταία νότα στα ταξίδια του 2009, λίγο πριν μπει το Δίκτυο στην τελική ευθεία για τη μεγαλύτερη παραγωγή όλων των εποχών, όπως αναμένεται να είναι η φετινή.

Πολύ όμορφη ήταν η ολοήμερη εκδρομή στο σύμπλεγμα του νησιών Ελαφίτη, ενώ η πόλη του Ντουμπρόβνικ, η καλύτερα διατηρημένη μεσαιωνική πόλη της Μεσογείου, άφησε θαυμάσιες εντυπώσεις στους εκδρομείς.

Στις 17 Οκτωβρίου έγινε η καθιερωμένη συνάντηση με τη Διοίκηση της εταιρίας ενώ το επίσημο δείπνο δόθηκε το ίδιο βράδυ στο εστιατόριο Nautica.