ΣΕΑΣΕ: Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για την οικονομική κρίση

Στις 27 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη η επόμενη εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (ΣΕΑΣΕ) με επισκέπτη ομιλητή τον καθηγητή κ. Γκίκα Χαρδούβελη ο οποίος θα αναφερθεί στην οικονομική κρίση σε σχέση και με την ασφαλιστική αγορά.
Το θέμα της ομιλίας θα είναι: «Τα αίτια και οι συνέπειες της χρηματοπιστωτικής κρίσης στην οικονομία και την ασφαλιστική αγορά. Οι επιδράσεις της στην ασφαλιστική ύλη και στις επισφάλειες. Προοπτικές ανάκαμψης». Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν τα μέλη του συνδέσμου από τη Θεσσαλονίκη, ενώ θα προσκληθούν και ασφαλιστικοί σύμβουλοι, πράκτορες και υπάλληλοι ασφαλιστικών εταιριών.
Ο ΣΕΑΣΕ έχει καθιερώσει να πραγματοποιούνται αντίστοιχες εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με διαφορετικούς επισκέπτες ομιλητές, που είναι σημαίνοντα πρόσωπα του οικονομικού γίγνεσθαι. Η δε θεματολογία των ομιλιών, πάντα συνδέεται με τα δεδομένα και τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά. Για παράδειγμα, πέρσι στη Θεσσαλονίκη αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούσαν το περιβάλλον σχετιζόμενα πάντα με τον ασφαλιστικό κλάδο.
 Σε ότι αφορά τις εκδηλώσεις, να προσθέσουμε και αυτή που διοργανώνεται στις αρχές του καλοκαιριού. Ο σύνδεσμος έχει καθιερώσει την εκδήλωση αυτή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Αθήνα για τα μέλη και τους καλεσμένους τους και τη συμμετοχή περίπου 400 ατόμων κάθε φορά.
Να αναφέρουμε τέλος την τελευταία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας της ιδιωτικής ασφάλισης.