Η Εταιρική Υπευθυνότητα αντικατοπτρίζει τον πολιτισμό

του Θεόδωρου Λιώκη Υπεύθυνου Marketing & Επικοινωνίας ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α.

 

ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική-Δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας

Για τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική η εταιρική υπευθυνότητα αντικατοπτρίζει τον πολιτισμό και γι’ αυτό φροντίζουμε κάθε δραστηριότητα και κάθε δράση μας να έχει γνώμονα τη συνέπεια, την υπευθυνότητα και το σεβασμό προς τον πελάτη, το ανθρώπινο δυναμικό, του συνεργάτες, το περιβάλλον και την ευρύτερη κοινωνία.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν του βασικούς πυλώνες της στρατηγικής μας.

 

Πελάτες

Για τη ΔΥΝΑΜΙΣ ο πελάτης αποτελεί το κέντρο και την αφετηρία όλων των δραστηριοτήτων. Η μακρόχρονη ιστορία της ΔΥΝΑΜΙΣ επιβεβαιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών της και προσυπογράφει τη συνέπεια αλλά και τη διαφάνεια στις συναλλαγές της. Η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία έχει γίνει κουλτούρα που διέπει όλα τα τμήματα της εταιρίας και στο επίκεντρο τοποθετεί τον πελάτη. Από την διαδικασία της τιμολόγησης μέχρι την πιο σημαντική, της αποζημίωσης, η ανθρωπιά εκδηλώνεται έμπρακτα, ενώ υπάρχουν φορές που ξεπερνά τους τυπικούς όρους ενός συμβολαίου.

 

Ανθρώπινο Δυναμικό

Tο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας είναι μία δεμένη ομάδα-οικογένεια με κοινό στόχο και φιλοσοφία. Η ΔΥΝΑΜΙΣ αφενός στηρίζει τους νέους επιστήμονες και αφετέρου ενθαρρύνει και φροντίζει για την προσωπική τους εξέλιξη με συνεχείς εκπαιδεύσεις. Ακόμη, είμαστε ανοιχτοί και δίνουμε υπόσταση σε νέες ιδέες και δημιουργικές προτάσεις των ανθρώπων μας και όχι μόνο.

 

Συνεργάτες

H Δύναμις Ασφαλιστική, πιστή στη βασική αρχή της ανταποδοτικότητας και της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες της, είναι η πρώτη ασφαλιστική που μερίμνησε για τη διοργάνωση εκπαιδευτικών συναντήσεων με τους συνεργάτες διαμεσολαβητές της, με αντικείμενο τις βασικές αρχές και απαιτήσεις του GDPR καθώς και το θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής του.

Παράλληλα, η εταιρία παρέχει σεμινάρια για την επαναπιστοποίηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της, ενώ θα συνεχίσει να στηρίζει τους συνεργάτες της, παρέχοντας κάθε απαραίτητη πληροφόρηση σχετικά με τις εξελίξεις της αγοράς, συμβάλλοντας στην ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών τους και στον εμπλουτισμό των γνώσεων τους, στοιχεία απαραίτητα για την επιτέλεση του  σημαντικού έργου της προώθησης της ιδιωτικής ασφάλισης στην ελληνική αγορά με αξιοπιστία και προπάντων με πολιτισμό.

 

Περιβάλλον

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική στοχεύει στην ορθολογική διαχείριση των υλικών και ενεργειακών πόρων. Ανακυκλώνουμε μπαταρίες, χαρτί και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ στα γραφεία μας έχουν τοποθετηθεί ειδικοί κάδοι συλλογής οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους τους πολίτες. Το ανθρώπινο δυναμικό μας υιοθετεί αυτή την κουλτούρα και συμμετέχει ενεργά σε όλες μας τις πρωτοβουλίες.

Παράλληλα, με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, καταφέραμε να μειώσουμε σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας και χαρτιού ενώ το νέο υπερσύγχρονο κτήριο που προετοιμάζεται για να στεγάσει τις υπηρεσίες μας, στο Μαρούσι, θα έχει τις βέλτιστες ενεργειακές προδιαγραφές.

 

Κοινωνία

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι συνυφασμένη με τη λειτουργία μας. Αποτελεί μια αυθόρμητη επιλογή που εκφράζεται και μέσα από το σλόγκαν της εταιρίας: Πολιτισμός στην ασφάλιση. Πιστεύουμε ότι ειδικά οι ασφαλιστικές εταιρίες οφείλουν να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες στήριξης της κοινωνίας.

Εκτός από την ασφάλιση που αποτελεί λειτούργημα, η ΔΥΝΑΜΙΣ επιλέγει δράσεις στήριξης, κυρίως, των παιδιών και του αθλητικού ιδεώδους.

Μεταξύ άλλων, η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη του νηπιαγωγείου του οικισμού «Άσπρα Σπίτια» Βοιωτίας και προσέφερε ένα φωτοτυπικό πολυμηχάνημα, το οποίο διευκολύνει τους εκπαιδευτικούς στο σημαντικό έργο τους και ταυτόχρονα συμβάλλει στην «πρώτη» μάθηση των παιδιών.

Επίσης, για δεύτερη χρονιά πέρυσι, είμασταν υποστηρικτές της ομάδας υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών του ΑΝΟΓ (Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος  Γλυφάδας), η οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής για το 2017, στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Η Δύναμις ανταποκρίθηκε στον ελάχιστο δυνατό χρόνο αποζημιώνοντας τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής μέσα σε τέσσερα εικοσιτετράωρα ενώ προσέφερε δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης, έως ότου να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του δικού τους.

Στη ΔΥΝΑΜΙΣ πιστεύουμε ότι η εταιρική υπευθυνότητα αντικατοπτρίζει τον πολιτισμό μας για αυτό αντιλαμβανόμαστε την λειτουργία μας ως υπεύθυνοι εταιρικοί πολίτες, σαν δομικό και εγγενές στοιχείο της δραστηριότητας μας, ενώ υψηλά ιεραρχημένη στους στρατηγικούς μας στόχους, είναι η ενίσχυση των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*