ταξίδι επιβράβευσης στο Βιετνάμ, συνεργάτες, Groupama Ασφαλιστική

Στο ιστορικό Βιετνάμ οι συνεργάτες της Groupama Ασφαλιστικής

Ταξίδι επιβράβευσης στο Βιετνάμ διοργάνωσε η Groupama Ασφαλιστική για τα μέλη του Δικτύου μη Αποκλειστικής Συνεργασίας, από τις 29 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, ως ένδειξη αναγνώρισης της παραγωγικής συνεργασίας τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

Οι συνεργάτες της εταιρείας ταξίδεψαν μέχρι το μαγευτικό Ανόι, γνωρίζοντας από κοντά τις ομορφιές της ξεχωριστής αυτής πόλης. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το ιστορικό Μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ και το φημισμένο Εθνολογικό Μουσείο του Βιετνάμ, ενώ ξεναγήθηκαν με τα περίφημα αμαξίδια Cyclo γύρω από τη λίμνη Χοάν Κιέμ.

Επίσης πραγματοποίησαν μια αξέχαστη κρουαζιέρα στο εντυπωσιακό Χαλόνγκ Μπέι, έναν πανέμορφο κόλπο στο Βόρειο Βιετνάμ με εντυπωσιακή θέα και καταπράσινες βραχονησίδες, αλλά και μια ημερήσια εκδρομή στην Χοά Λού, την πρώτη πρωτεύουσα του Βιετνάμ, που βρίσκεται στην άκρη του Δέλτα του Κόκκινου Ποταμού.

«Η Groupama Ασφαλιστική» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση «συνεχίζει σταθερά να επενδύει στη σχέση της με τα Δίκτυα Διανομής της, επιβραβεύοντας έμπρακτα την αποδοτικότητα και τη συμβολή τους στην εμπορική ανάπτυξη της εταιρείας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*