H ING Ελλάδος απένειμε την Υποτροφία για το Full Time MBA του ALBA

Η ΙΝG Ελλάδος σε συνεργασία με το ALBAπροσέφερε μετά από αντικειμενική αξιολόγηση, μια υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα FullTimeMBAγια το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010. Το FullTimeMBA είναι ένα εντατικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα και έχει πιστοποιηθεί από τον Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων AssociationofMBAs.
Η υποτροφία αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει ο Όμιλος ING, χαράσσοντας μια κοινωνικά υπεύθυνη πορεία τοποθετώντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο, την εκπαίδευση, την κοινωνία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος υποστηρίζει τις ίσες ευκαιρίες και τα ίσα δικαιώματα στην εκπαίδευση, μέσω του INGChancesforChildren, ενός προγράμματος που σε συνεργασία με την UNICEF παρέχει την ευκαιρία εκπαίδευσης σε 125.000 παιδιά αναπτυσσομένων χωρών.
Βάσει των όρων και των προϋποθέσεων συμμετοχής, η αρχική επιλογή των υποψηφίων πραγματοποιήθηκε από το ALBA με κριτήρια την επίδοση τους στο σύνολο των σπουδών τους αλλά και την επαγγελματική τους εμπειρία και δραστηριότητα. Εν συνεχεία οι υποψήφιοι που επελέγησαν από το ALBA, κλήθηκαν σε συνέντευξη από την Επιτροπή Επιλογής της ING που συστήθηκε για το σκοπό αυτό.
Κατόπιν ολοκλήρωσης των διαδικασιών αξιολόγησης, η Επιτροπή Επιλογής της ING απένειμε την υποτροφία στην κα Στυλιανή Μαντέχου. Η κα Μαντέχου, απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Διεθνή Ξενοδοχειακή Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο του Surrey της Μ. Βρετανίας το 2004. Στη συνέχεια εργάστηκε σε διάφορες Διοικητικές θέσεις σε πανεπιστημιακούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Την υποτροφία απένειμε στην κα Μαντέχου σε ειδική τελετή στα Κεντρικά Γραφεία της ING, o CEO της ING Ελλάδος κος Bram Boon, παρουσία και άλλων διευθυντικών στελεχών της Εταιρίας. Ο κ. Boon ευχήθηκε στην κα Μαντέχου καλή επιτυχία σε προσωπικό, επαγγελματικό αλλά και ακαδημαϊκό επίπεδο και εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα φέρει επιτυχώς εις πέρας το νέο της εγχείρημα.