Chartis: ο 27ος Κλασικός Μαραθώνιος, με ασφάλεια!

Η Chartis ανέλαβε την ασφάλιση των χιλιάδων δρομέων και στελεχών διοργάνωσης του 27ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, ο οποίος έλαβε χώρα την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009.
 
Σε συνεργασία με την Μεσιτική Εταιρία Ασφαλίσεων Μ.Α.Σ. Α.Ε.Μ.Α, και με τη σχεδίαση ενός ad hoc προγράμματος κάλυψης προσωπικού ατυχήματος, απόλυτα προσαρμοσμένου στις ασφαλιστικές ανάγκες της κάθε κατηγορίας συμμετεχόντων, η Chartis προσέφερε ολοκληρωμένη κάλυψη στους δρομείς της Μαραθώνιας διαδρομής και των αγώνων δρόμου 5 και 10χλμ, καθώς επίσης και στο σύνολο των κριτών, του προσωπικού και των εθελοντών της οργανωτικής επιτροπής.
 
H Chartis κατέχει ηγετική θέση στη διεθνή αγορά Γενικών Ασφαλειών, εξυπηρετώντας περισσότερους από 40 εκατομμύρια πελάτες σε 160 χώρες και πολιτείες.   Με ιστορία που ξεκινά το 1935, η Chartis Greece αποτελεί ένα διαχρονικά σταθερό και φερέγγυο ασφαλιστικό οργανισμό στην ελληνική αγορά.
 
Με απαράμιλλη τεχνογνωσία, υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, ισχυρά δίκτυα πωλήσεων και βραβευμένο εργασιακό περιβάλλον, η Chartis Greece διακρίνεται για το πλήθος και το εύρος των προϊόντων που προσφέρει, διαμέσου μιας από τις πλέον επιτυχημένες πλατφόρμες επιχειρηματικών και προσωπικών ασφαλειών.    Μέσω των Personal Solutions στηρίζει ιδιώτες και οικογένειες στις καθημερινές ασφαλιστικές ανάγκες τους, ενώ με μια ξεχωριστή σειρά προσωποποιημένων προϊόντων & υπηρεσιών, το Private Client Group απευθύνεται στις ειδικές απαιτήσεις ιδιωτών, με υψηλής αξίας περιουσιακά στοιχεία.
 
Τα Business Solutions συνδράμουν μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις στις εξειδικευμένες επιχειρηματικές απαιτήσεις τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ τα Smart Business Solutions έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρουν έξυπνες και πρακτικές λύσεις στις αναπτυσσόμενες αγορές των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.