Αλλαγές στον κλάδο αυτοκινήτου από την Allianz

Αναδιοργανώνει το τμήμα ασφαλειών αυτοκινήτων στην Βρετανία η Allianz. Από τούδε θα υπάρχει ένα κεντρικό τμήμα διαχείρισης αποζημιώσεων στο Μπέρμιγχαμ, και όλες οι αιτήσεις αποζημιώσεων θα εξετάζονται από την ίδια ειδική ομάδα του μεγάλου ασφαλιστικού οργανισμού, με απώτερο στόχο την ταχύτερη λειτουργία, και την βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών.
Η νέα αυτή ομάδα έχει εκπαιδευθεί ειδικά, και έχει αποκτήσει όλες τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις που χρειάζονται για διαχειρισθούν σχεδόν όλοι οι τύποι αιτήσεων αποζημιώσεων που συναντώνται σήμερα. 

«Οι αλλαγές αυτές αποτελούν μέρος της συνολικής μας προσπάθειας για συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών μας. Χρησιμοποιώντας την απευθείας επαφή με τον πελάτη, εξασφαλίζουμε ότι ο τελευταίος συζητά το πρόβλημά του με κάποιον ο οποίος διαθέτει όλη την απαραίτητα γνώση, για να του προτείνει την βέλτιστη λύση», δήλωσε ο κ. Γρέϊαμ Γκίμπσον, διευθυντικό στέλεχος της Allianz.. 

Ένα άλλο διευθυντικό στέλεχος της εταιρίας, συμπληρώνει: «Η εξειδίκευση της ομάδας διακανονισμού των τροχαίων αποζημιώσεων, θα εξυπηρετήσει πολύ το σχέδιό μας να φέρουμε το επίπεδο των ασφαλιστικών μας υπηρεσιών σε επίπεδα πρωτοποριακά για την υπόψη αγορά. Τα κέρδη από την αναδιοργάνωση, αφορούν τόσο τους πελάτες, όσο και τους αντασφαλιστές, ενώ και σε εμάς θα επιτρέψει να κινούμαστε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα».