southeastern southeastern insurance brokers logo

Υπάλληλο Λογιστηρίου αναζητά η SEIB

Υπάλληλο Λογιστηρίου / Financial Reporting επιθυμεί να προσλάβει η SOUTHEASTERN InsuranceBrokers Ltd., ανεξάρτητος μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων με κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου.

Προφίλ υποψηφίου

  • Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ οικονομικής κατεύθυνσης με ειδίκευση στη Λογιστική.
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών.
  • Πολύ καλή γνώση ΜS Office.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άντρες υποψηφίους).
  • Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση θα θεωρηθεί προσόν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προωθήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@seib.gr, αναφέροντας «Υπάλληλος Λογιστηρίου (Ref.SFR 20072018)» στο subject line του e-mail τους. Όλες οι αιτήσεις θα θεωρηθούν εμπιστευτικές.

Σχετικά με τη SOUTHEASTERN Ltd.

Η SOUTHEASTERN Insurance Brokers Ltd., συνεργαζόμενη με κορυφαίες ξένες και ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες, παρέχει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο ανταγωνιστικών προϊόντων που τη διαφοροποιεί στην αγορά.

Η ομάδα της αποτελείται από ασφαλιστικούς επαγγελματίες με ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών και επαγγελματικών γνώσεων, σε διοικητικές και εκτελεστικές θέσεις. Η φιλοσοφία της SEIB προωθεί την τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική εξέλιξη, επιτρέποντας στους εταίρους της να ευδοκιμήσουν και να αναπτυχθούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*