Νέα ασφαλιστικά προϊόντα από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Ξεκινά από αύριο, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, η διάθεση των νέων ασφαλιστικών προϊόντων της Post Insurance Brokerage Μεσίτες Ασφαλίσεων από το δίκτυο του ΤΤ.  Η Post Insurance διαθέτει branded προϊόντα απλά και κατανοητά σε ανταγωνιστικές τιμές, σε συνεργασία με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες. Άμεσα, ξεκινά η διάθεση των εξής προϊόντων από το δίκτυο του ΤΤ:
 
– Ασφάλιση κατοικίας
– Εγγυημένο- Δημιουργίας κεφαλαίου (σύνταξη-παιδικό)
– Επενδυτικό-Δημιουργίας κεφαλαίου (σύνταξη-παιδικό)
 
Σύντομα, θα ξεκινήσουν να διατίθενται και τα εξής προϊόντα:
 
– Ασφάλιση οχήματος
– Στεγαστικά- Credit Life
– Καταναλωτικά- Credit Life
– Πυρός Ενυπόθηκων Δανείων
 
Σκοπός της εταιρείας, στην οποία τo Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συμμετέχει κατά 50% συν 1 μετοχή και τα ΕΛΤΑ με το υπόλοιπο ποσοστό, είναι να διαθέτει ασφαλιστικά προϊόντα από το δίκτυο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των ΕΛΤΑ. Στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη πιστοποιηθεί 250 στελέχη και από τους δυο οργανισμούς στο σύνολο του δικτύου, ενώ αυτή την ώρα ολοκληρώνεται η διαδικασία επιμόρφωσής τους.
Αξιοποιώντας το ευρύτατο υπάρχον δίκτυο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των ΕΛΤΑ, η νέα ασφαλιστική- μεσιτική εταιρεία συγκεντρώνει μια πολύ σημαντική δύναμη, που φιλοδοξεί να αναδείξει την Post Insurance στην πρώτη δύναμη στην Ελλάδα ως φορέα τραπεζικών και ασφαλιστικών εργασιών.
Σταδιακά ολοκληρώνεται η διασύνδεση του δικτύου των δυο οργανισμών, δηλαδή των 840 καταστήματα των ΕΛΤΑ, και των 145 του Τ.Τ., φτάνοντας συνολικά στα 985 σημεία διάθεσης σε όλη τη χώρα.
Με αφορμή την κυκλοφορία των νέων προϊόντων της Post Insurance στην αγορά, ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Άγγελος Φιλιππίδης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «η HELLENIC POSTBANK-Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι σήμερα η κεφαλαιακά επαρκέστερη και ασφαλέστερη τράπεζα στην Ελλάδα με ενισχυμένη την παρουσία του βασικού της μετόχου, που δεν είναι άλλος από το ίδιο το κράτος. Αυτό το πετύχαμε όλοι μαζί, διοίκηση και εργαζόμενοι, και τους στόχους μας, που σχηματοποιήσαμε στο όραμά μας «να καθιερωθεί το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ως η μεγάλη τράπεζα που νοιάζεται, προστατεύει και στηρίζει τους πολίτες» όλοι μαζί τις κάναμε πράξη. Και μία μεγάλη τράπεζα δεν μπορεί παρά να επεκτείνεται και να διεκδικεί συνεχώς νέα μερίδια αγοράς και να δημιουργεί νέα εταιρικά οχήματα που την καθιστούν πλέον όμιλο».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Post Insurance κ. Γιώργος Βαρσαμής σημείωσε από την πλευρά του πως «η Post insurance έχει σκοπό να διαθέσει στους πελάτες μας ασφαλιστικά προϊόντα που είναι αναγκαία, βασίζονται σε απλές διαδικασίες και εξασφαλίζουν σιγουριά η οποία είναι συνυφασμένη με το όνομα και του ΤΤ και των ΕΛΤΑ».