Παγκόσμια πρωτιά για τη Marsh & McLennan Companies Παγκόσμια πρωτιά για τη Marsh & McLennan Companies

Η Marsh & McLennan Companies, Inc. (MMC), κατέκτησε την πρώτη θέση ως ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλίσεων και σύμβουλος διαχείρισης κινδύνων στον κόσμο για 38η συνεχή χρονιά σύμφωνα με το Business Insurance που πρόσφατα δημοσίευσε σχετική έκθεση.
Τα έσοδα μεσιτείας της Marsh & McLennan Companies για το έτος 2008 άγγιξαν τα 11,516 δισεκατομμύρια δολάρια, 4 δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερα από τον αμέσως επόμενο μεσίτη ασφαλίσεων της παγκόσμιας κατάταξης.
«Είμαστε περήφανοι που οι αριθμοί επιβεβαιώνουν την ηγετική μας παρουσία στον χώρο, αλλά ο κύριος λόγος που οι πελάτες συνεχίζουν να επιλέγουν την Marsh έναντι οποιοδήποτε άλλου μεσίτη ασφαλίσεων και συμβούλου στη διαχείριση κινδύνων είναι οι άνθρωποί μας» δήλωσε ο Dan Glaser, Πρόεδρος & CEO της Marsh.
 
« Η εξαιρετική εργασία τους εκφράζει τη διαρκή μας δέσμευση να κάνουμε, με ποιοτικά κριτήρια, τη διαφορά για τους πελάτες μας, σε ολόκληρο τον κόσμο.»
Marsh, ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλίσεων και σύμβουλος διαχείρισης κινδύνων στον κόσμο, με 23.000 υπαλλήλους, παρέχει στους πελάτες της συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διαμεσολάβησης σε περισσότερες από 100 χώρες.
 
Η Marsh είναι θυγατρική εταιρία της Marsh &McLennan Companies (MMC), του παγκόσμιου Ομίλου παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με 53.000 υπαλλήλους περίπου και με ετήσια έσοδα που υπερβαίνουν τα 11 δισεκατομμύρια δολάρια Αμερικής.
Η MMC είναι η μητρική εταιρία της Guy Carpenter, εξειδικευμένη εταιρία σε θέματα αντασφάλισης και κινδύνων, της Kroll, εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών επί κινδύνων, της Mercer, εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών επί ανθρωπίνων πόρων και συναφών οικονομικών υπηρεσιών και της Oliver Wyman, εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών management. 
H μετοχή της MMC είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης, του Σικάγου και του Λονδίνου.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση της MMC είναι www.mmc.com. Η ηλεκτρονική διεύθυνση της Marsh είναι www.marsh.com.