Στην Ασία με την Εθνική Ασφαλιστική

Το «Μεγάλο Ταξίδι» της Εθνικής, αυτό που επιβραβεύει τους κορυφαίους συνεργάτες της, είναι πάντοτε ξεχωριστό!
Οι επιτυχόντες στο διαγωνισμό του κλάδου Ζωής για το 2008, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην Ταϊλάνδη και συγκεκριμένα στη Μπανγκόκ και το Κο Σαμούι, από τις 17 έως τις 25 Αυγούστου 2009.
Ογδόντα τρία στελέχη του εταιρικού και του πρακτορειακού δικτύου έζησαν τη μοναδική εμπειρία αυτού του ταξιδιού που άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις. Η Μπανγκόκ, πόλη των αντιθέσεων, με τους μεγάλους ουρανοξύστες, την πυρετώδη κυκλοφορία, αλλά και τα μοναδικά μνημεία του παρελθόντος (ναοί, ανάκτορα κ.λπ.), μαζί με την περίφημη πλωτή παραδοσιακή αγορά, τις γραφικές βάρκες και βέβαια τις …ευκαιρίες αγορών για μετάξι, μαργαριτάρια, πολύτιμους λίθους και υπέροχα ξυλόγλυπτα, δεν έχει πλέον μυστικό για τους ανθρώπους της Εθνικής.
Μοναδική ήταν η εμπειρία με το σαφάρι και το γύρο του νησιού Σαμούι με τζιπ. Η εξερεύνηση περιλάμβανε φυσικά αξιοθέατα όπως τους βράχους Granpa-Granma, το πάρκο ελεφάντων και βόλτα με τους ελέφαντες στο τροπικό δάσος, στάση στους καταρράκτες και επίσκεψη στο μεγαλύτερο βουδιστικό ναό του νησιού. 
Τόσο στη Μπανγκόκ, όσο και στο Σαμούι, οι νύχτες είχαν τη δική τους αξεπέραστη γοητεία και ομορφιά. Πρόκληση για ξεφάντωμα. 
Η συνάντηση με τη Διοίκηση της Εταιρίας έγινε στις 23 Αυγούστου, ενώ το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε το αποχαιρετιστήριο δείπνο με μουσική και χορό.