Καινοτόμα επενδυτικά προγράμματα από την Κύπρου Ασφαλιστική

Η Τράπεζα Κύπρου μέσω της θυγατρικής της Κύπρου Zωής έχει δημιουργήσει τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα, προκειμένου να καλύψει και να ικανοποιήσει τις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών της.
Σταδιακά η Κύπρου Ζωής θα επεκτείνει τη σειρά των προϊόντων της ώστε να καλύψει κάθε ασφαλιστική ανάγκη που προκύπτει στη σχέση των πελατών με τη Τράπεζα. Επιπλέον θα δημιουργήσει αυτόνομα προϊόντα που θα απευθύνονται σε ευρύτερα συνειδητοποιημένες ασφαλιστικές ανάγκες.
 
Κύπρου Προγραμματισμός / Σύνταξη
 
Ένα σύγχρονο τραπεζοασφαλιστικό προϊόν, όπου η επένδυση στα αποδοτικά χαρτοφυλάκια Αμοιβαίων Κεφαλαίων της Κύπρου ΑΕΔΑΚ συνδυάζεται με ασφαλιστικές καλύψεις από την Κύπρου Ζωής, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση η δημιουργία ενός πρόσθετου εφάπαξ εισοδήματος.
Με το Κύπρου Προγραμματισμός / Σύνταξη ο ασφαλιζόμενος έχει τη δυνατότητα να διαλέξει:
 
   
  • Την τακτική μηνιαία εισφορά που θα καταβάλλετε στο πρόγραμμα (ελάχιστο 25 ΕΥΡΩ και μέγιστο 300 ΕΥΡΩ), με αυτόματη χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού (direct debit) ή της πιστωτικής κάρτας (VISA ή MASTERCARD) που διατηρείτε στην Τράπεζα Κύπρου
 
  • Την διάρκεια του προγράμματος (ελάχιστη 10 έτη και μέγιστη 25 έτη).
 
  • Το χαρτοφυλάκιο των αμοιβαίων κεφαλαίων που ταιριάζει στο επενδυτικό σας προφίλ (ΑΠΟΔΟΣΗΣ, ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ) και στο οποίο θα επενδύονται τα χρήματά σας (η τακτική μηνιαία εισφορά)
 
Επίσης το Κύπρου Προγραμματισμός / Σύνταξη παρέχει τις ασφαλιστικές καλύψεις Απώλειας Ζωής, Μόνιμη Ολική Ανικανότητα (ΜΟΑ) και προσβολής από τις 5 σοβαρότερες ασθένειες (καρκίνος, καρδιακή προσβολή, στεφανιαία νόσος, εγκεφαλικό επεισόδιο, νεφρική ανεπάρκεια). Το ασφαλισμένο κεφάλαιο σε όλες τις περιπτώσεις ισούται με το συνολικό ποσό που θα κατεβάλατε στο πρόγραμμα (από την αρχή έως και την τελευταία καταβολή τακτικής μηνιαίας εισφοράς).
 
 
Κύπρου Προγραμματισμός / Νέα Γενιά         
 
Η Τράπεζα Κύπρου προσφέρει το πρόγραμμα Κύπρου Προγραμματισμός / Νέα Γενιά, ένα σύγχρονο τραπεζοασφαλιστικό προϊόν, όπου η επένδυση στα αποδοτικά χαρτοφυλάκια Αμοιβαίων Κεφαλαίων της Κύπρου ΑΕΔΑΚ συνδυάζεται με ασφαλιστικές καλύψεις από την Κύπρου Ζωής, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση η δημιουργία κεφαλαίου για το μέλλον του παιδιού.
Με το Κύπρου Προγραμματισμός / Νέα Γενιά ο ασφαλιζόμενος έχει τη δυνατότητα να διαλέξει:
 
   
  • Την τακτική μηνιαία εισφορά που θα καταβάλλετε στο πρόγραμμα (ελάχιστο 25 ευρώ και μέγιστο 300 ευρώ), με αυτόματη χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού (direct debit) ή της πιστωτικής του κάρτας
 
  • Την διάρκεια του προγράμματος (ελάχιστη 10 έτη και μέγιστη 25 έτη).
 
  • Το χαρτοφυλάκιο των αμοιβαίων κεφαλαίων που ταιριάζει στο επενδυτικό προφίλ του ασφαλιζόμενου (απόδοσης, ισορροπημένο, δυναμικό) και στο οποίο θα επενδύονται τα χρήματά
 
Το Κύπρου Προγραμματισμός / Νέα Γενιά παρέχει στον συμμετέχοντα – ασφαλισμένο τις ασφαλιστικές καλύψεις Απώλειας Ζωής, Μόνιμη Ολική Ανικανότητα (ΜΟΑ) και προσβολής από τις 5 σοβαρότερες ασθένειες (καρκίνος, καρδιακή προσβολή, στεφανιαία νόσος, εγκεφαλικό επεισόδιο, νεφρική ανεπάρκεια). Το ασφαλισμένο κεφάλαιο σε όλες τις περιπτώσεις ισούται με το συνολικό ποσό που θα κατεβάλατε στο πρόγραμμα (από την αρχή έως και την τελευταία καταβολή τακτικής μηνιαίας εισφοράς). 

Τέλος μοναδικός δικαιούχος του προγράμματος, κάτω από οποιεσδήποτε περιστάσεις, είναι το παιδί για χάρη του οποίου έγινε το πρόγραμμα.