Καινοτόμα προγράμματα στον κλάδο Περιουσίας από την DEMCO

Σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης Κατοικίας παρέχει η Demco Insurance, τα οποία είναι πλήρως πελατοκεντρικά και προσαρμόζονται στις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη. 
Για την κύρια και την εξοχική κατοικία, η «Ασφάλεια Εν Οίκω» της Demco Insurance παρέχει πλήρη βασική κάλυψη Πυρκαγιάς και πολλές συμπληρωματικές καλύψεις για καιρικά φαινόμενα, κλοπή, σεισμό και την αστική σας ευθύνη. 

Ακόμα εξασφαλίζει σύγχρονες και ελκυστικές παροχές που καλύπτουν επιπλέον τη δόση του στεγαστικού δανείου, τυχόν οικονομικές απώλειες ή έξοδα επακόλουθης ζημιάς (έξοδα μεταστέγασης, απώλεια ενοικίων κ.λπ.).

Ειδικά για τις περιπτώσεις κοινής περιουσίας ή συνιδιοκτησίας, η Demco Insurance έχει προβλέψει ένα πρόγραμμα ασφάλισης για Κοινόχρηστους (κοινόκτητους) χώρους πολυκατοικιών, ασφάλιση που τις περισσότερες φορές είναι υποχρεωτική από το καταστατικό της πολυκατοικίας, το οποίο παρέχει πλήρη κάλυψη στους συνιδιοκτήτες και στον διαχειριστή για πυρκαγιά, σεισμό, αλλά και αστική ευθύνη. Όλα με ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο και με επιπλέον παροχές.
 
  
Ασφάλεια Εν Οίκω-κύρια κατοικία
 
Το πρόγραμμα «Ασφάλεια Εν Οίκω-κύρια κατοικία» ασφαλίζει το κτίριο και το περιεχόμενο της κύριας κατοικίας σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες του ασφαλιζόμενου.
Η Demco Insurance εξασφαλίζει σημαντικές παροχές και πλεονεκτήματα για να μπορεί ο ασφαλιζόμενος να απολαμβάνει μία σύγχρονη και ολοκληρωμένη ασφάλιση περιουσίας.
 
Οι βασικές καλύψεις
 
Ζημιές από πυρκαγιά, κεραυνό, καπνό, έκρηξη, πτώση αεροσκάφους, πρόσκρουση οχήματος, τρομοκρατικές ή κακόβουλες ενέργειες, πολιτικές ταραχές
Θραύση τζαμιών-καθρεφτών
Βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών κτιριακών εγκαταστάσεων ή/και ηλεκτρικών συσκευών
Προσωπικό ατύχημα
 
Οι συμπληρωματικές καλύψεις
 
Ζημιές από καιρικά φαινόμενα (θύελλα, πτώση δέντρων / στύλων από θύελλα, πλημμύρα, καταιγίδα, θραύση σωληνώσεων, χιονόπτωση, χαλαζόπτωση, έξοδα άντλησης νερών)
Ζημιές από κλοπή (κλοπή οικοσκευής με διάρρηξη, κλοπή οικοσκευής με τη χρήση αντικλειδιού, κλοπή κοσμημάτων που βρίσκονται σε χρηματοκιβώτιο, ζημιές κλοπής στο περιεχόμενο και στο κτίριο της κατοικίας)
Αστική ευθύνη από καλυπτόμενο κίνδυνο. Συμπεριλαμβάνεται και η αστική ευθύνη ενοικιαστή προς τον ιδιοκτήτη ή ιδιοκτήτη προς τον ενοικιαστή
Γενική αστική ευθύνη
Ζημιές από σεισμό ή έκρηξη ηφαιστείου (και τις συνέπειες αυτών δηλ. έκρηξη, πυρκαγιά, παλιρροϊκό κύμα, καθίζηση ή κατολίσθηση)
 
Οι δωρεάν παροχές
 
Με το πρόγραμμα «Ασφάλεια Εν Οίκω-κύρια κατοικία» η Demco Insurance παρέχει, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, πολλές ακόμα σημαντικές καλύψεις που αφορούν το στεγαστικό σας δάνειο (αν υπάρχει), οικονομικές απώλειες και τυχόν έξοδα επακόλουθης ζημιάς.
 
Κάλυψη των δόσεων του στεγαστικού δανείου, σε περίπτωση ζημιάς, καθώς και του υπερβάλλοντος της αξίας ανακατασκευής του κτιρίου ποσού του στεγαστικού δανείου
Απαλλαγή πληρωμής της επόμενης οφειλής ασφαλίστρων, σε περίπτωση απώλειας εργασίας
– Αποζημίωση σε αξία καινούργιου
– Κάλυψη της αναλογίας σας για ζημιές σε κοινόκτητους χώρους, αν η ασφαλιζόμενη κατοικία είναι διαμέρισμα πολυκατοικίας
– Προστασία υπασφάλισης
  Διπλασιασμός του ορίου κάλυψης αντικειμένων ιδιαίτερης αξίας σε περιόδους εορτών
  Έξοδα μεταστέγασης
– Κάλυψη του περιεχομένου στο χώρο προσωρινής διαμονής
– Απώλεια ενοικίων
– Ζημιές κατά την πυρόσβεση
 Έξοδα περιορισμού ζημιάς
 Έξοδα έκδοσης αδειών και αμοιβές αρχιτεκτόνων – μηχανικών
– Αποκομιδή ερειπίων
 
Το πρόγραμμα «Ασφάλεια Εν Οίκω | κύρια κατοικία» παρέχεται χωρίς απαλλαγές (εκτός από την κάλυψη σεισμού – έκρηξης ηφαιστείου)
 
Ασφάλεια Εν Οίκω-εξοχική κατοικία
 
Το πρόγραμμα «Ασφάλεια Εν Οίκω-εξοχική κατοικία» ασφαλίζει το κτίριο και το περιεχόμενο της εξοχικής κατοικίας.
Η Demco Insurance εξασφαλίζει σημαντικές παροχές και πλεονεκτήματα ιδιαίτερα ελκυστικά για προγράμματα ασφάλισης εξοχικής κατοικίας, ώστε να μπορεί ο ασφαλιζόμενος να απολαμβάνει μία σύγχρονη και ολοκληρωμένη κάλυψη.
 
Οι βασικές καλύψεις
 
-Πυρκαγιά, κεραυνός, καπνός, έκρηξη, πτώση αεροσκάφους, πρόσκρουση οχήματος, τρομοκρατικές ή κακόβουλες ενέργειες, πολιτικές ταραχές 
-Βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών κτιριακών εγκαταστάσεων ή/και ηλεκτρικών συσκευών
 
Οι συμπληρωματικές καλύψεις
 
-Ζημιές από καιρικά φαινόμενα (θύελλα, πτώση δέντρων / στύλων από θύελλα, πλημμύρα, καταιγίδα, θραύση σωληνώσεων, χιονόπτωση, χαλαζόπτωση, έξοδα άντλησης νερών
– Ζημιές από κλοπή (κλοπή οικοσκευής με διάρρηξη, ληστεία οικοσκευής, ζημιές κλοπής στο κτίριο ή στο περιεχόμενο.
– Αστική ευθύνη από καλυπτόμενο κίνδυνο
– Γενική Αστική ευθύνη
-Ζημιές από σεισμό ή έκρηξη ηφαιστείου (και τις συνέπειες αυτών, δηλ. πυρκαγιά, παλιρροϊκό κύμα, καθίζηση, κατολίσθηση)
 
Οι δωρεάν παροχές
 
        - Κάλυψη των δόσεων του στεγαστικού δανείου και του υπερβάλλοντος της αξίας ανακατασκευής του κτιρίου ποσού.
– Απαλλαγή πληρωμής της επόμενης οφειλής ασφαλίστρων σε περίπτωση απώλειας εργασίας
– Αποζημίωση σε αξία καινούργιου
– Κάλυψη της αναλογίας σας για ζημιές σε κοινόκτητους χώρους, αν η ασφαλιζόμενη εξοχική κατοικία είναι διαμέρισμα πολυκατοικίας
– Προστασία υπασφάλισης
– Ζημιές κατά την πυρόσβεση
 Έξοδα περιορισμού ζημιάς
 Έξοδα έκδοσης αδειών και αμοιβές αρχιτεκτόνων-μηχανικών
 Αποκομιδή ερειπίων