image description

Έρχεται το 4ο Human Capital Summit με θέμα “Innovation culture powered by HR”

Γνωρίζοντας ότι η Καινοτομία και η Επιχειρηματικότητα είναι σημαντικά συστατικά της επιχειρηματικής εξέλιξης και αριστείας, το φετινό Συνέδριο του Τομέα People Solutions της ICAP Group, επικεντρώνει στις πρωτοβουλίες Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΔ) των οργανισμών που ενισχύουν αυτήν την κουλτούρα.

Κεντρικός Ομιλητής του Συνεδρίου είναι ο ομιλητής Stephane Moriou, Ph. D, Πρόεδρος της εταιρείας “MoreHuman Partners”, με ηγετική θέση στην παροχή καινοτόμων λύσεων σε θέματα διαχείρισης ταλέντων, θα παρουσιάσει μέσα από τη ομιλία του “How to unleash Peoples’ Potential and Creativity?”τη μεθοδολογία εμφύσησης μια κουλτούρας καινοτομίας και επιχειρηματικότητας καθώς και δημιουργικότητας στους οργανισμούς.

Καινοτομία του Συνεδρίου μας για την ελληνική αγορά αποτελεί, ο δημιουργικός συνδυασμός του Κεντρικού Ομιλητή με την επαγγελματία τραγουδίστρια Όπερας Caroline MacPhie οι οποίοι, με καταλύτη τη μουσική, θα χαρίσουν στους συμμετέχοντες μια ανεπανάληπτη διαδραστική εμπειρία βιωματικής μάθησης.

To Πρόγραμμα του Συνεδρίου, επίσης περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση και συζήτηση σε Panel με Στελέχη εταιρειών των αποτελεσμάτων έρευνας για την Καινοτομία που πρώτη η ICAP πραγματοποιεί, εξετάζοντας κατά πόσο οι επιχειρήσεις σήμερα, προκειμένου ν αναπτυχθούν, επενδύουν στην καλλιέργεια καινοτομικής κουλτούρας του ΑΔ τους, μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα.
  • Παρουσίαση Καινοτόμων Πρακτικών από Στελέχη ΑΔ και άλλων με εμπειρία στη  υλοποίηση εταιρικών πρωτοβουλιών Καινοτομίας, μέσα από τους Ανθρώπους.
  • Αποτελέσματα της έρευνας Brain Retain & Gain, δηλαδή της διακράτησης και επιστροφής του Ανθρώπινου Κεφαλαίου στην Ελλάδα μέσα από ενέργειες Καινοτομίας στις επιχειρήσεις.

Δείτε στο ακόλουθο σύνδεσμο το Πρόγραμμα του Συνεδρίου

Περισσότερες πληροφορίες: 4o HUMAN CAPITAL SUMMIT_2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*