Αυξημένη ετοιμότητα των υπηρεσιών Βοήθειας της INTERAMERICAN για την ταξιδιωτική έξοδο του Πάσχα

Η INTERAMERICAN για τη φετινή έξοδο του Πάσχα λαμβάνει μέτρα αυξημένης ετοιμότητας του στόλου οχημάτων και του εξειδικευμένου προσωπικού της στον τομέα της Βοήθειας. 

Οι υπηρεσίες της INTERAMERICAN θα βρίσκονται επί ποδός σε 24ωρη βάση κατά τις μέρες της εξόδου αλλά και τις επιστροφής των εκδρομέων, ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε ανάγκη βοήθειας. Τόσο η Προσωπική Βοήθεια (ιατρικές συμβουλές – πρώτες βοήθειες και υγειονομική μεταφορά οδικά ή από αέρος) όσο και η Οδική Βοήθεια θα είναι στη διάθεση όχι μόνον των ασφαλισμένων, αλλά και κάθε ταξιδιώτη. 

Η Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN θα απαντά στον νέο αριθμό τηλεφωνικής κλήσης 1158 για κάθε περιστατικό στο οδικό δίκτυο πανελλαδικά, καθώς και για την ανάληψη κάθε σχετικής διαδικασίας για τους ασφαλισμένους της γρήγορα και αποτελεσματικά με το σύστημα Autohelp.
 
Η εταιρεία έχει αδειοδοτηθεί για την υποστήριξη κάθε είδους οχήματος –και βαρέων- με βάση τις προϋποθέσεις του νέου νόμου και μεγάλα ρυμουλκά οχήματα της INTERAMERICAN Οδικής Βοήθειας θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία των εθνικών οδών. Η Άμεση Ιατρική Βοήθεια ανταποκρίνεται στους αριθμούς κλήσεις 1010 και 210.9461999 και τα μεταφορικά μέσα της θα είναι διαθέσιμα για κάθε περίπτωση επείγοντος περιστατικού.