ΝΝ Future Matters: H NN Hellas επενδύει στην εκπαίδευση της νέας γενιάς

Η NN Hellas και ο Όμιλος NN υλοποιούν το πρόγραμμα υποτροφιών ΝΝ Future Matters, μέσω του οποίου δίνουν την ευκαιρία σε Έλληνες φοιτητές να ολοκληρώσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στην Ολλανδία, στους τομείς των Οικονομικών και της Διαχείρισης Ρίσκου.

Ο Όμιλος NN σχεδίασε το πρόγραμμα υποτροφιών ΝΝ Future Matters με στόχο τη δημιουργία οικονομικών ευκαιριών για τη νέα γενιά και τη στήριξη ευπαθών πληθυσμών στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Μέσα σε 3 χρόνια, 13 Έλληνες φοιτητές έλαβαν υποτροφίες από το πρόγραμμα ΝΝ Future Matters, ενώ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 η NN Hellas θα παρέχει υποτροφίες σε 6 ακόμη σπουδαστές από την Ελλάδα. Πέραν της οικονομικής ενίσχυσης του προγράμματος των υποτροφιών, καθένας από τους επιλεγμένους φοιτητές καθοδηγείται και υποστηρίζεται από έναν executive σύμβουλο της NN καθ’ όλη τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών του.

Η Μαρία Μαριμπή, Ελληνίδα υπότροφος του προγράμματος ΝΝ Future Matters για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, η οποία εργάζεται πλέον ως Research Fellow στο Geneva School of Business Administration της Ελβετίας, δήλωσε σχετικά με το πρόγραμμα: «Η υποτροφία ΝΝ Future Matters μού προσέφερε μια πραγματικά μοναδική ευκαιρία να σπουδάσω στην Ολλανδία και να αποκτήσω υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, κάτι που με βοήθησε όχι μόνο να διευρύνω τους επιστημονικούς μου ορίζοντες και να αποκτήσω συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, αλλά επίσης μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω σε επαφή με μία εκπληκτική κουλτούρα και να κάνω φίλους από όλο τον κόσμο».

Δείτε το testimonial video της Μαρίας Μαριμπή και εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πλήρες εύρος του προγράμματος ΝΝ Future Matters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*