Αυξήθηκαν οι ιδιώτες ασφαλισμένοι σύμφωνα με την Βρετανική Ένωση Ασφαλιστών

Η BUPA, εταιρεία ιατρικής φροντίδας ανακοίνωσε ότι οι ιδιώτες ασφαλισμένοι σε ιδιωτικές εταιρείες αυξήθηκαν το τελευταίο χρόνο, αποτυπώνοντας τα αποτελέσματα της έρευνας της Βρετανικής ένωσης Ασφαλιστών (Association
of British Insurers). 

H
έρευνα της ABI, κατέγραψε αύξηση 2,7% στο PMI (δείκτης Υπευθύνων Προμηθειών) κατά το 2008, με περισσότερους από 7,3 εκατομμύρια πολίτες να έχουν συνάψει συμβόλαιο ιδιωτικής ασφάλισης.
Η διευθύντρια των ασφαλειών της BUPA Ηνωμένου Βασιλείου, FionaHarris, δήλωσε ότι τα νούμερα της ABI ταυτίζονταν με αυτά της δικής της εταιρείας.
Συγκεκριμένα, «τα τελευταία νούμερα που δόθηκαν από την ΑΒΙ επιβεβαιώνουν την εμπειρία μας – την αύξηση του αριθμού των πολιτών με κάλυψη PMI, παρά την οικονομική ύφεση των ημερών μας. 

Η κυρία Harris συμπλήρωσε, «σε μια κοινωνία που καταγράφει ραγδαίες αλλαγές  όπου μπορείς να πραγματοποιήσεις τις αγορές ηλεκτρονικά και με παράδοση την ίδια ημέρα, το να περιμένεις 18 εβδομάδες – ή σχεδόν τεσσεράμισι μήνες για μια θεραπεία, είναι πολύ».

Σύμφωνα με την έρευνα της BUPA, το 80% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι το να βρίσκεται κάποιος σε αναμονή 18 μηνών για να κάνει μια εγχείριση είναι πολύ.