Βραβείο στην Λαβίνια Μακροπούλου από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας

της Ελενας Ερμείδου

Η Λαβίνια Μακροπούλου, η κόρη του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της “Ευρώπη Ασφαλιστική” και της Katleen Μακροπούλου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ασφαλιστικής βραβεύτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας λίγες ημέρες πριν, για τις νίκες της που οδήγησαν την Ελλάδα στην πρώτη θέση το 2017 σε αγώνες ιππασίας.

Λαβίνια Μακροπούλου: Το «χρυσό» κορίτσι που οδήγησε την Ελλάδα στην 1η θέση

Η Λαβίνια κατάφερε με μεγάλη αφοσίωση και πολλή δουλειά να αποσπάσει δύο χρυσά μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας (Dressage)  και στο Ομαδικό Εφήβων και στο Ατομικό  στην Κροατική πρωτεύουσα στο Ζάγκρεμπ.

Ισχυρό κίνητρο για την επιτυχία της, ήταν η αγάπη και η πίστη της οικογένειας της.

Τα μεγάλα της εφόδια, ήταν ο  ενθουσιασμός, ο στόχος,  η δέσμευση, η συνέπεια, η ευπρέπεια,  η άμιλλα, η συνεχής προσπάθεια για ευγενή αποτελέσματα.

Πιστός της «συνοδοιπόρος» ήταν ο Widoc Timbre.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας σε εκδήλωση που πραγματοποίησε πρόσφατα από κοινού για πρώτη φορά με την Φίλιππο Ένωση Ελλάδας, στο κέντρο BOX , στην προσπάθεια της να διαδώσει τις αρετές αυτές, βράβευσε πρωταγωνιστές του 2017, σηματοδοτώντας παράλληλα την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, συγκεκριμένα βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν στις διεθνείς διοργανώσεις, τους χρυσούς Βαλκανιονίκες στα Ομαδικά αγωνίσματα, τα ατομικά μετάλλια των Βαλκανικών στην Υπερπήδηση Εμποδίων και την Ιππική Δεξιοτεχνία, τους Πρωταθλητές 2017, τους Πρωταθλητές και Πολυνίκες Ομίλους στα τέσσερα ιππικά αθλήματα.

Να θυμηθούμε ότι η Λαβίνια έλαβε την κορυφαία διάκριση στο Πρωτάθλημα Ιππασίας 2017, ΜΕΤΚΑ που διεξήχθη στην Αττική, μεταξύ 1 – 4 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο με συνολικό ποσοστό από τα τρία αγωνίσματα 62,91%.

Την εκδήλωση και τη τελετή βράβευσης τίμησαν σημαντικές προσωπικότητες με την παρουσία τους από τον χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής και του αθλητισμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*