Crowdhackathon #insurance2.0: Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ασφάλισης

Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ασφαλιστική αγορά αλλά και για όσους εστιάζουν στην τεχνολογική ανάπτυξη αναμένεται το διήμερο crowdhackathon #insurance2.0 το Σάββατο και την Κυριακή 25 και 26 Νοεμβρίου στο Innovathens στο Γκάζι. Το διήμερο event απευθύνεται και προσκαλεί developers, designers, στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, φοιτητές και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για καινοτόμες εφαρμογές και ιδέες πάνω στην ασφάλιση. Το διήμερο μαραθώνιας καινοτομίας crowdhackathon #insurance 2.0 στοχεύει στην δημιουργία και παρουσίαση καινοτόμων εφαρμογών που θα προσδίδουν προστιθέμενη αξία και στις ασφαλιστικές εταιρείες και το ασφαλιστικό σύστημα ευρύτερα σε όλους τους τομείς αλλά και υπηρεσίες προς τους πελάτες και τους χρήστες των εφαρμογών.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε ομάδες αλλά και σε μεμονωμένους υποψηφίους ενδιαφερόμενους οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν και θα ενταχθούν την ίδια ημέρα σε ομάδες. Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι Παρασκευή απόγευμα και στο https://www.eventora.com/el/Events/crowdhackathoninsurance2

Στη φόρμα εγγραφής υπάρχουν όλοι οι τρόποι συμμετοχής.

Βραβεία

Τα βραβεία για την 1η θέση είναι 2.000 ευρώ, για την 2η θέση 1.500 ευρώ και για την 3η θέση 1.000 ευρώ.

Εφαρμογές

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να φτιάξουν εφαρμογές που φέρνουν πιο κοντά τους πελάτες με τις εταιρίες σε όλους τους κλάδους της ασφάλισης. Να δημιουργούν loyalty και gamification στον χώρο της ασφάλισης, εφαρμογές chatbots, blockchain appssmart contracts για έξυπνα ασφαλιστήρια συμβόλαια, ανάλυση δεδομένων –Risk Management, p2p insurance, aggregators.

Χορηγοί

Platinum Sponsor

Eurolife ERB (A Fairfax Company)

Gold Sponsor

Anytime (Insurance online) by Interamerican

Silver Sponsors

AXA, Carglass, EY, MedNet, NN

Bronze Sponsors

Eurobrokers, Πειραιώς Πρακτορειακή, PK Data, IBHS Credit Risk Inspiration

Technology Partner

IBM

Χορηγοί σε είδος

ΕΨΑ, Distretto, ΜΕΒΓΑΛ, Green cola, Aθηναική Ζυθοποιεία

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), του ΣΕΜΑ, της Ενωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ), του EIAS, του ΠΟΑΔ, της EΣΥΝΕ, της Aephoria, της Academy of Enterpreneurship και άλλων φορέων.