Αποκλειστική πρώτη παρουσίαση της B3i στο Rendez Vous 2017

της Ελενας Ερμείδου

Achmea, Aegon, Ageas, Allianz, Generali, Hannover Re, Liberty Mutual, Munich Re, RGA, SCOR, Sompo Japan Nipponkoa Insurance, Swiss Re, Tokio Marine Holdings, XL Catlin and Zurich Insurance Group προγραμματίζουν να παρουσιάσουν την πρώτη η ημέρα του 61ου Rendez Vous 2017 στο Μόντε – Κάρλο μία καινοτόμα πρωτοβουλία που θα φέρει ριζικές αλλαγές στο κλάδο ασφαλειών.

Πρόκειται για την πλατφόρμα B3i,  μία πρωτοβουλία 15 μελών (βλ. ανωτέρω)  από το κλάδο ασφαλειών, η οποία ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016  με στόχο να εξερευνήσει τις χρήσεις της τεχνολογίας, να σχεδιάσει και να αναπτύξει κοινά πρότυπα για το κλάδο. Το σύστημα που αναπτύχθηκε μέσα από την εν λόγω έρευνα  απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο κλάδος ασφαλειών, παρακολουθώντας το κύκλο ζωής των συμβολαίων της Property Cat XL, όπως είναι η υπογραφή του συμβολαίου, ο καθορισμός του ασφαλίστρου, ο διακανονισμός των αιτιάσεων.

Η B3i καλείται φέτος να παρουσιάσει την πρωτοβουλία της στις 10 Σεπτεμβρίου 2017, την πρώτη ημέρα του συνεδρίου των αντασφαλιστών στο Μόντε Κάρλο.

Το φετινό συνέδριο των (αντ)ασφαλιστών στο Μόντε Κάρλο διεξάγεται μεταξύ 9 και 14 Σεπτεμβρίου 2017.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα του 61ου Rendez Vous 2017

http://www.rvs-monte-carlo.com/Home/Programme

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*