NP Insurance : Χρονιά δυναμικών αλλαγών και ανάπτυξης το 2017


Παρακαταθήκη για συνέχιση της ανάπτυξης και το 2017 άφησε το θετικό κλείσιμο του 2016 για την NP Insurance. Η ελληνική εταιρεία συνεχίζει με αισιοδοξία την ανοδική της πορεία στοχεύοντας στη διατήρηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων μέσα στο 2017.

Το 2016 αποτέλεσε μία ακόμη χρονιά σταθερής ανάπτυξης και ισχυροποίησης των οικονομικών της μεγεθών για την NP Insurance. Η Εταιρία κατάφερε να αυξήσει την παραγωγή της σε όλους τους κλάδους ασφάλισης καθώς  και το πελατολόγιό της με νέους πελάτες, ενώ ανέβασε τον δείκτη φερεγγυότητας βάσει Solvency II σε πάνω από 160% ως δείγμα της ισχυρής κεφαλαιακής της επάρκειας.  Υπό αυτές τις συνθήκες, οι προοπτικές για το 2017 είναι αισιόδοξες ότι ακόμη και κάτω από δύσκολες συγκυρίες για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, η NP Insurance θα παραμείνει μία ελληνική Εταιρία που θα συνεισφέρει ποιοτικά και ποσοτικά στην ελληνική ιδιωτική ασφάλιση αλλά και στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

Ανάπτυξη κλάδων

Για το 2017, η NP Insurance θα δώσει έμφαση στην ενδυνάμωση του δικτύου Συνεργατών της μέσω της τεχνολογικής ανάπτυξης και βελτιώνοντας περαιτέρω την ποιοτική εξυπηρέτηση των ιδίων και των 150.000 ασφαλισμένων της. Η Εταιρία θα κινηθεί με δυναμικά προϊόντα και ανταγωνιστικές τιμές για την ανάπτυξη τόσο του κλάδου Αυτοκινήτων όσο και των κλάδων Πυρός, Αστικής Ευθύνης, Ατυχημάτων και Σκαφών ενώ στοχεύει μέσα στο 2017 να εισέλθει και στους κλάδους Υγείας και Ασθένειας.  Η ανάπτυξη στους ανωτέρω κλάδους περιλαμβάνει την ανανέωση των υφιστάμενων ασφαλιστικών προϊόντων με νέες καλύψεις και τιμές καθώς και την δημιουργία νέων προϊόντων στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων.

Επανεκπαίδευση & Επαναπιστοποίηση Συνεργατών

Η NP Insurance επιμένει ότι ο μόνος τρόπος για την παραμονή στο επάγγελμα είναι μέσω της διαρκής γνώσης και ενημέρωσης. Ως εκ τούτου, η Εταιρία έχει λάβει την έγκριση και την πιστοποίηση από την Τράπεζα της Ελλάδος (Δ.Ε.Ι.Α.) για την διεξαγωγή και των 3 υποχρεωτικών εκπαιδευτικών ενοτήτων για τους Τομείς Α, Β, και Γ του έτους 2017. Ο νέος κύκλος σεμιναρίων επανεκπαίδευσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ξεκινάει εντός του μηνός Ιανουαρίου και είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν πανελλαδικά τουλάχιστον 30 σεμινάρια σε 8 σημεία της χώρας.

Νέο Κτήριο

Μία ακόμα σημαντική αλλαγή για την NP Insurance μέσα στο 2017 θα είναι και η μεταφορά των κεντρικών γραφείων της Εταιρίας στο νέο υπερσύγχρονο ιδιόκτητο κτήριο που αγόρασε στο Μαρούσι (απέναντι από το Μέγαρο ΟΤΕ) μέσα στο Α’ εξάμηνο του 2017, μία κίνηση που σηματοδοτεί τη συνεχή εξέλιξη της και την αναζήτηση ακόμη υψηλότερων επιπέδων παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*