Anytime: Σημαντικές τεχνολογικές εφαρμογές και καινοτομίες στο 2017

Καινοτομίες στις πωλήσεις και νέες τεχνολογικές εφαρμογές που θα διευκολύνουν ολόκληρη τη διαδικασία πωλήσεων-πληρωμών-συνεργασιών   είναι έτοιμη να ξεκινήσει στο α’ τρίμηνο του 2017 η Anytime.  Σύμφωνα με πληροφορίες ,  οι τεχνολογικές εφαρμογές θα έχουν ως στόχο την διεύρυνση της βάσης δεδομένων για τους ασφαλιστές του δικτύου , θα παρέχουν ταχύτερη και άμεση ενημέρωση στους συνεργάτες και θα βοηθούν στις πωλήσεις και αστικής ευθύνης αυτοκινήτου και προιόντων υγείας  γεγονός που θα ικανοποιεί τους συνεργάτες της  Interamerican.

Tο σύστημα Αnytime  προχωρά στις νέες εξελίξεις προκειμένου να κάνει ακόμη ένα βήμα μπροστά σε ότι αφορά τα δεδομένα των πωλήσεων. Η επιθετική τιμολογιακή πολιτική που έχει ξεκινήσει από το β’ εξάμηνο 2016 είχε στόχο την διεύρυνση μεριδίου αγοράς. Οι  τεχνολογικές καινοτομίες έχουν ως στόχο την αξιοποίηση περισσότερων τεχνολογικών δυνατοτήτων  βελτιώνοντας όχι μόνο τις υπηρεσίες και τις τιμές προς τους πελάτες αλλά και τη θέση των συνεργατών.

Σε ότι αφορά την στρατηγική πωλήσεων η Anytime  υιοθετεί την τακτική της εξειδίκευσης με μεθοδευμένες προσεγγίσεις  σε διαφορετικές επαγγελματικές ομάδες και αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε επαγγέλματος.  Επίσης θα διευρυνθεί η παραμετροποίηση με βάση τα νέα δεδομένα έτσι ώστε  να  τιμολογούνται σωστότερα και φθηνότερα οι μικρότεροι κίνδυνοι και έτσι να επιτυγχάνεται ακόμη και με χαμηλό ασφάλιστρο καλύτερο τεχνικό αποτέλεσμα.

Νίκος Σακελλαρίου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*