34ος Μαραθώνιος Αθήνας: Με τα εγκαίνια της ERGO Marathon Expo άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων

Με τη δύναμη του μεγαλύτερου ασφαλιστικού ομίλου γενικών ασφαλίσεων στην Ελλάδα, ύστερα και από την απόκτηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, η ERGO βρίσκεται ως Μεγάλος Χορηγός στο πλευρό των δρομέων που θα συμμετάσχουν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

2Η αυλαία των 4ήμερων εκδηλώσεων άνοιξε με τα εγκαίνια της ERGO Marathon Expo, που από την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου μέχρι το βράδυ του Σαββάτου αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες επισκέπτες.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που ακολούθησε ο διευθυντής Στρατηγικού Μάρκετινγκ της ERGO Χρήστος Θεοδωρίδης σημείωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς να είμαστε εδώ και να συμμετέχουμε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. Η ERGO στηρίζει την προσπάθεια του ΣΕΓΑΣ όχι μόνο ασφαλίζοντας δωρεάν όλους τους αθλητές και τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και εμψυχώνοντάς τους. Άνθρωποι της εταιρείας μας θα βρίσκονται κατά μήκος της αγωνιστικής  διαδρομής, σε ειδικές διαμορφωμένες εξέδρες, για να τους ενθαρρύνουν».

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, με το μήνυμα «ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ, είμαστε δίπλα σου σε κάθε σου προσπάθεια» και υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, η ERGO «όχι μόνο γίνεται αρωγός του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα, αλλά ενθαρρύνει και στηρίζει τον κάθε έναν από εμάς στον προσωπικό του μαραθώνιο».

Τέλος, αναγνωρίζοντας την αξία του Μαραθωνίου, η εταιρεία συμμετέχει ακόμα πιο ενεργά με τη δική της ERGO Running Team, που αποτελείται από εργαζόμενους, συνεργάτες και ασφαλισμένους της. Στον φετινό Μαραθώνιο η ERGO Running Team είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, κινητοποιώντας 140 μέλη και από τις δύο εταιρείες του ομίλου ERGO στην Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*