back to top
17.9 C
Athens
Πέμπτη 26 Μαρτίου 2026

Μ. Ανδρουλιδάκης: Η τραγωδία σχετικά με τους στόχους

androulidakis2Συνεχίζουμε λοιπόν μέσα από το Insurance World, την παρουσίαση των άρθρων του βιβλίου, του επίτιμου επιθεωρητή πωλήσεων, συντονιστή, ασφαλιστή, συγγραφέα, αρθρογράφου,  κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 – 3η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΣΕΛΙΔΑ 138-140)
Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

- Advertisement -

[divider]

cover«Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα»

- Advertisement -

Μιχαήλ Γ. Ανδρουλιδάκης

Το βιβλίο εντύπως και σε όλη του την έκταση μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον εκδοτικό οίκο Παπαζήση.
Τηλ. 210-3838020

[divider]

Ο συγγραφέας Μιχάλης Ανδρουλιδάκης όπως αναφέρει και αποδεικνύει μέσα από τη δική του σκοπιά,  ότι οι ασφάλειες έχουν μια ιστορία με συνέχεια. Μια ιστορία με μεγάλη σημασία, καθώς αποτελεί  την παράδοση του κλάδου η οποία δημιουργείται με το πέρασμα των χρόνων. Αυτή την παράδοση μετουσιωμένη σε διδακτική παραίνεση έχει καταγράψει στο βιβλίο του που αναμφισβήτητα αποτελεί ένα καλό φίλο, ένα ικανό συνεργάτη, και υποδειγματικό επαγγελματία, λένε οι άνθρωποι που τον συναναστρέφονται.

Ο κ. Ανδρουλιδάκης συνεχίζοντας, αναφέρει ότι μέσα στο βιβλίο του δίνει συνοπτικά και καίρια όλα όσα χρειάζεται ένας ασφαλιστής να μάθει ή να επιβεβαιώσει και τα οποία αποτελούν επαγγελματικό ελιξίριο για το μέλλον. Παρέχει γνώση για τις πωλήσεις, για τον προσδιορισμό των ασφαλιστικών αναγκών, για την προσπέλαση εμποδίων και σε πολλά άλλα χρήσιμα επαγγελματικά θέματα.

Η εμφάνιση στον τομέα αυτό γίνεται με την ευγενική υποστήριξη του κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη  ο οποίος έχει αναπτυχθεί και συγγραφικά. Με την προτροπή του, και την ευγενική έγκριση του εκδοτικού οίκου «ΠΑΠΑΖΗΣΗ» θα δημοσιεύουμε αποσπάσματα του βιβλίου του «Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα». Η χρηστικότητά τους ανεκτίμητη στον κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο, συντονιστή, διευθυντή εκπαίδευσης, διευθυντή πωλήσεων και όχι μόνον.

Στην 1η ενότητα του κεφαλαίου 7 αναφέρθηκα στην «αντιμετώπιση της κρίσης» . Στην 2η ενότητα του κεφαλαίου 7 αναφέρθηκα στο «πως έχεις οργανώσει την εργασία σου». Συνεχίζοντας  λοιπόν  την καταγραφή και ανάλυση του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ  7, σήμερα θα αναφερθώ  στην 3η ενότητα του βιβλίου, (ΣΕΛΙΔΑ 138), «Η τραγωδία σχετικά με τους στόχους».

Πιστεύω απόλυτα ότι χωρίς οργάνωση  και χωρίς  στόχους,  κανείς  στην ζωή του δεν μπορεί να προχωρήσει και να πραγματοποιήσει αυτά που θα ήθελε. Ως προς τούτο λοιπόν θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω με κάποιες συμβουλές οι οποίες ευελπιστώ ότι θα σας φανούν χρήσιμες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μη ξεχάσετε στην  επόμενη καταχώρηση του NEWSLETTER του Ιnsurance World, να δείτε σχεδιαγράμματα και γραφήματα και τους τρόπους που θα βάζετε τους στόχους και πώς να τους ελέγχετε (σαν συνέχεια της προηγούμενης αναφοράς μου που αφορούσε τους στόχους).

 

[embeddoc url=”http://insuranceworld.gr/wp-content/uploads/2016/11/androulidakis-138-141-1.pdf” height=”3500px” download=”all”]

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

H “βίβλος” της Επαγγελματικής Ασφάλισης διά χειρός Χ. Νούνη

Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Παπαζήση το βιβλίο του Δρ. Χρήστου Νούνη με τίτλο: «Το Οικοσύστημα της Επαγγελματικής Ασφάλισης στην Ελλάδα

25. Μ.Ανδρουλιδάκης: «Αναλύσεις των ασκήσεων 8 – 9 – 10 επί των πωλήσεων».

Μη ξεχάσετε στην επόμενη καταχώρηση του NEWS LETTER του insurance world, να διαβάσετε την αποφώνηση του βιβλίου

24 Μ.Ανδρουλιδάκης: «Αναλύσεις των ασκήσεων 4 έως & 7 επί των πωλήσεων».

Το βιβλίο εντύπως και σε όλη του την έκταση μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσω INTERNET (Google) των εκδόσεων: BOOKS PLUS I.K.E -ΙΑΝΟΣ-ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ, επίσης από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο ζητώντας το με την ονομασία

Μ.Ανδρουλιδάκης: Αναλύσεις των 3 πρώτων ασκήσεων επί των πωλήσεων

Διαβάστε μέσω του P.D.F. που ακολουθεί, την ανάλυση των άρθρων και των ενοτήτων που θα βρείτε μέσα στο βιβλίο και που με αυτό τον τρόπο θα συνεχισθεί η περιγραφή του κεφαλαίου 10.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ασφαλίσεις ζωής: Πτώση στα υπό διαχείριση κεφάλαια, αύξηση σε UL και αναβαλλόμενες παροχές πρώην υπαλλήλων

Το 82% των υπό διαχείριση κεφαλαίων –μαθηματικά αποθέματα– προήλθε από τις ατομικές ασφαλίσεις

Greek Risk Management Awards 2026: Ξεκίνησε η ψηφοφορία κοινού και Κριτικής Επιτροπής

Η τελετή απονομής των #grma26 θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου στο Divani Caravel – Ψηφίστε τους καλύτερους έως τις 27 Μαρτίου

ERGO: Σε επικοινωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για το bancassurance

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές απέναντι σε τραπεζικά δίκτυα που διαρκώς αυξάνουν τα μερίδιά τους

Ε. Puls, HDI Global: «Δημιουργώντας έναν οργανισμό που καθοδηγείται από τον άνθρωπο και τροφοδοτείται από την ΤΝ»

Ο CEO της εταιρείας παρουσιάζει τα θετικά αποτελέσματα του 2025 και την ευρύτερη στρατηγική της

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ασφαλίσεις ζωής: Πτώση στα υπό διαχείριση κεφάλαια, αύξηση σε UL και αναβαλλόμενες παροχές πρώην υπαλλήλων

Το 82% των υπό διαχείριση κεφαλαίων –μαθηματικά αποθέματα– προήλθε από τις ατομικές ασφαλίσεις

Βιωματική δράση για την ασφαλή μετακίνηση στο Ορφανοτροφείο Βόλου από τη ZIA Insurance

Σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση ΕΝΟΔΙΑ, η ZIA Insurance πρόσφερε γνώση, δημιουργικό παιχνίδι και χαρά στους μελλοντικούς οδηγούς

Έρευνα: 1 στους 5 έχει βασιστεί σε πίστωση για λογαριασμούς ενέργειας

Τα στοιχεία της Compare the Market δείχνουν ότι, για όσους ζουν μόνοι, η ενέργεια δεν είναι απλώς ένας ακόμη λογαριασμός

Η Hoolie καινοτομεί στην ασφάλιση κατοικιδίων

Μετατρέποντάς την από πολυτέλεια σε αυτονόητη, προσιτή και απαραίτητη παροχή για κάθε νοικοκυριό με τετράποδα μέλη

2ο ESG Summit της ICAP CRIF: Εκεί όπου η στρατηγική ανθεκτικότητας διαμορφώνεται

Μια διοργάνωση-κόμβος διαλόγου και δράσης για επιχειρήσεις και φορείς που δεν αρκούνται στη συμμόρφωση, αλλά επενδύουν ουσιαστικά σε ένα βιώσιμο μέλλον