back to top
24.1 C
Athens
Τρίτη 12 Μαΐου 2026

Μ. Ανδρουλιδάκης: Η τραγωδία σχετικά με τους στόχους

androulidakis2Συνεχίζουμε λοιπόν μέσα από το Insurance World, την παρουσίαση των άρθρων του βιβλίου, του επίτιμου επιθεωρητή πωλήσεων, συντονιστή, ασφαλιστή, συγγραφέα, αρθρογράφου,  κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 – 3η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΣΕΛΙΔΑ 138-140)
Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

- Advertisement -

[divider]

cover«Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα»

- Advertisement -

Μιχαήλ Γ. Ανδρουλιδάκης

Το βιβλίο εντύπως και σε όλη του την έκταση μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον εκδοτικό οίκο Παπαζήση.
Τηλ. 210-3838020

[divider]

Ο συγγραφέας Μιχάλης Ανδρουλιδάκης όπως αναφέρει και αποδεικνύει μέσα από τη δική του σκοπιά,  ότι οι ασφάλειες έχουν μια ιστορία με συνέχεια. Μια ιστορία με μεγάλη σημασία, καθώς αποτελεί  την παράδοση του κλάδου η οποία δημιουργείται με το πέρασμα των χρόνων. Αυτή την παράδοση μετουσιωμένη σε διδακτική παραίνεση έχει καταγράψει στο βιβλίο του που αναμφισβήτητα αποτελεί ένα καλό φίλο, ένα ικανό συνεργάτη, και υποδειγματικό επαγγελματία, λένε οι άνθρωποι που τον συναναστρέφονται.

Ο κ. Ανδρουλιδάκης συνεχίζοντας, αναφέρει ότι μέσα στο βιβλίο του δίνει συνοπτικά και καίρια όλα όσα χρειάζεται ένας ασφαλιστής να μάθει ή να επιβεβαιώσει και τα οποία αποτελούν επαγγελματικό ελιξίριο για το μέλλον. Παρέχει γνώση για τις πωλήσεις, για τον προσδιορισμό των ασφαλιστικών αναγκών, για την προσπέλαση εμποδίων και σε πολλά άλλα χρήσιμα επαγγελματικά θέματα.

Η εμφάνιση στον τομέα αυτό γίνεται με την ευγενική υποστήριξη του κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη  ο οποίος έχει αναπτυχθεί και συγγραφικά. Με την προτροπή του, και την ευγενική έγκριση του εκδοτικού οίκου «ΠΑΠΑΖΗΣΗ» θα δημοσιεύουμε αποσπάσματα του βιβλίου του «Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα». Η χρηστικότητά τους ανεκτίμητη στον κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο, συντονιστή, διευθυντή εκπαίδευσης, διευθυντή πωλήσεων και όχι μόνον.

Στην 1η ενότητα του κεφαλαίου 7 αναφέρθηκα στην «αντιμετώπιση της κρίσης» . Στην 2η ενότητα του κεφαλαίου 7 αναφέρθηκα στο «πως έχεις οργανώσει την εργασία σου». Συνεχίζοντας  λοιπόν  την καταγραφή και ανάλυση του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ  7, σήμερα θα αναφερθώ  στην 3η ενότητα του βιβλίου, (ΣΕΛΙΔΑ 138), «Η τραγωδία σχετικά με τους στόχους».

Πιστεύω απόλυτα ότι χωρίς οργάνωση  και χωρίς  στόχους,  κανείς  στην ζωή του δεν μπορεί να προχωρήσει και να πραγματοποιήσει αυτά που θα ήθελε. Ως προς τούτο λοιπόν θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω με κάποιες συμβουλές οι οποίες ευελπιστώ ότι θα σας φανούν χρήσιμες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μη ξεχάσετε στην  επόμενη καταχώρηση του NEWSLETTER του Ιnsurance World, να δείτε σχεδιαγράμματα και γραφήματα και τους τρόπους που θα βάζετε τους στόχους και πώς να τους ελέγχετε (σαν συνέχεια της προηγούμενης αναφοράς μου που αφορούσε τους στόχους).

 

[embeddoc url=”http://insuranceworld.gr/wp-content/uploads/2016/11/androulidakis-138-141-1.pdf” height=”3500px” download=”all”]

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

H “βίβλος” της Επαγγελματικής Ασφάλισης διά χειρός Χ. Νούνη

Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Παπαζήση το βιβλίο του Δρ. Χρήστου Νούνη με τίτλο: «Το Οικοσύστημα της Επαγγελματικής Ασφάλισης στην Ελλάδα

25. Μ.Ανδρουλιδάκης: «Αναλύσεις των ασκήσεων 8 – 9 – 10 επί των πωλήσεων».

Μη ξεχάσετε στην επόμενη καταχώρηση του NEWS LETTER του insurance world, να διαβάσετε την αποφώνηση του βιβλίου

24 Μ.Ανδρουλιδάκης: «Αναλύσεις των ασκήσεων 4 έως & 7 επί των πωλήσεων».

Το βιβλίο εντύπως και σε όλη του την έκταση μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσω INTERNET (Google) των εκδόσεων: BOOKS PLUS I.K.E -ΙΑΝΟΣ-ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ, επίσης από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο ζητώντας το με την ονομασία

Μ.Ανδρουλιδάκης: Αναλύσεις των 3 πρώτων ασκήσεων επί των πωλήσεων

Διαβάστε μέσω του P.D.F. που ακολουθεί, την ανάλυση των άρθρων και των ενοτήτων που θα βρείτε μέσα στο βιβλίο και που με αυτό τον τρόπο θα συνεχισθεί η περιγραφή του κεφαλαίου 10.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ι. Χατζηθεοδοσίου: Το Επικουρικό Κεφάλαιο προάγει τον ασφαλιστικό κλάδο

«Έδωσε αξιοπρέπεια και αξιοπιστία σε εμάς» επισήμανε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΕΕΑ μιλώντας στο επετειακό συνέδριο

Ι. Μελάς: Ο ΟΔ.Υ.Σ.Ε.ΑΣ. καλύπτει ένα μεγάλο θεσμικό κενό δεκαετιών

«50 χρόνια παρουσίας σημαίνουν 50 χρόνια ευθύνης, σημαίνουν 50 χρόνια στήριξης των πολιτών που βρέθηκαν σε δύσκολες στιγμές»

Γ. Βαλαής: Ορόσημο το πρώτο συνέδριο του Επικουρικού Κεφαλαίου

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων συνεχούς προσφοράς στην ελληνική κοινωνία

Πώς η τεχνολογία αλλάζει την εμπειρία στην ασφάλιση αυτοκινήτου

Η EUROINS επενδύει διαρκώς στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών της, με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των συνεργατών και των ασφαλισμένων της

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Φ. Ζέρβας: Το ΕΚ εγγυητής και αρωγός των συμπολιτών μας που επλήγησαν οικονομικά και σωματικά

Συνεντεύξεις πολιτών που αποζημιώθηκαν από το Επικουρικό Κεφάλαιο προβλήθηκαν στη σχετική ενότητα του επετειακού συνεδρίου

Η Eurolife FFH επεκτείνει το δίκτυο του My Health F1rst

Με την προσθήκη των νοσοκομείων του Ομίλου HHG η ασφαλιστική προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές και προνόμια στους ασφαλισμένους της

Αλ. Σαρρηγεωργίου: Γιορτάζουμε 50 χρόνια που βρίσκουν το Επικουρικό Κεφάλαιο στα καλύτερά του

«Πάνω στο υγιές ΕΚ να χτίσουμε την εμπιστοσύνη που απαιτείται για να μεγαλώσει η αγορά μας» είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ στο επετειακό συνέδριο

Ηρ. Δασκαλόπουλος: Η επιτυχημένη μεταρρύθμιση του ΕΚ ανοίγει νέες προοπτικές

Μείωση εισφοράς και έμφαση στην πρόληψη εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής κατά την ομιλία του στο επετειακό συνέδριο

ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ ενισχύουν τις διεθνείς συνεργασίες τους με 2 εξειδικευμένα σεμινάρια

Σε συνεργασία με τη Miller Insurance και την International Underwriting Association της Αγγλίας, και επίκεντρο τις νέες προκλήσεις