Βράβευση της Prime Insurance για την κοινωνική της δράση

Μια ακόμα τιμητική βράβευση κατέκτησε η Prime Insurance για τη δράση της στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής υπευθυνότητας.

Στα φετινά Hellenic Responsible Business Awards 2016, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 18 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, η Prime Insurance βραβεύτηκε (ενότητα Affinity Marketing / Cause Related Marketing) για το πρόγραμμα Κινητή Μονάδα Φιλικών Αλκοτέστ που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Reaction.

Στην εκδήλωση η Prime Insurance εκπροσωπήθηκε από το Γενικό Διευθυντή κ. Ανδρέα Ρούβα, τον Εμπορικό Διευθυντή κ. Μάριο Μήτρο, τον Διευθυντή Marketing κ. Βασίλη Δαβιλά, την κα Νατάσσα Σιαμπάνη, Marketing Supervisor, και την κα Ρόη Βράιλα, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα βραβεύθηκαν εταιρείες από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους για την έντονη κοινωνική τους δράση και τα προγράμματα που οργάνωσαν σύμφωνα με τις αρχές της αειφορίας, της εταιρικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης και κοινωνικής ανάπτυξης.

«Η κοινωνική συνεισφορά της Prime Insurance διαρκώς ενισχύεται και αυτό το βραβείο αποτελεί εφαλτήριο για ακόμα περισσότερα έργα, ιδέες και συνεργασίες που σκοπό έχουν το όφελος του κοινωνικού συνόλου» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*