Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής Παύλος Κασκαρέλης

Υδρόγειος Ασφαλιστική: 5 εκατ. ευρώ σε παροχές προς τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική στηρίζει σταθερά και με συνέπεια τους συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα, εστιάζοντας στην έμπρακτη επιβράβευση και ανάδειξη του έργου τους, αλλά και στην παροχή κινήτρων, εργαλείων και εκπαίδευσης βάσει των αναγκών τους.

1aΤα ετήσια Συνέδρια και οι Βραβεύσεις Συνεργατών της Υδρογείου Ασφαλιστικής αποτελούν θεσμό και διοργανώνονται ανελλιπώς τα τελευταία 20 χρόνια, φέρνοντας σε άμεση επαφή τη διοίκηση της εταιρείας με τους συνεργάτες της σε όλη την επικράτεια. Τα τέσσερα πρώτα για το 2016 –Συνέδρια Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου– έχουν ήδη ολοκληρωθεί, με τη συμμετοχή άνω των 600 τοπικών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, και κατά τη διάρκειά τους η εταιρεία βράβευσε τους συνεργάτες της με τις υψηλότερες επιδόσεις ανά νομό.

«Η εταιρεία μας έχει, μέσα στην τελευταία τριετία, καταβάλει πάνω από 5 εκατ. ευρώ σε παροχές (bonus) προς τους ασφαλιστικούς της διαμεσολαβητές, επιπλέον όσων προβλέπονται στη σύμβαση συνεργασίας. Οι παροχές αφορούν την επίτευξη παραγωγικών στόχων σε όλους τους γενικούς κλάδους ασφάλισης αλλά και καλού τεχνικού αποτελέσματος στον κλάδο ασφάλισης οχημάτων» τόνισε, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια των Συνεδρίων ο κ.2 Παύλος Κασκαρέλης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής. Ο κ. Κασκαρέλης αναφέρθηκε επίσης διεξοδικά στα προγράμματα εκπαίδευσης που παρέχει η εταιρεία στους συνεργάτες της, καθώς και στα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που τους επιτρέπουν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να βελτιώσουν τις παρεχόμενες προς τους πελάτες υπηρεσίες τους.

Ο κύκλος των εταιρικών εκδηλώσεων της Υδρογείου Ασφαλιστικής ολοκληρώνεται με τα Συνέδρια και τις Βραβεύσεις Συνεργατών Βορείου Ελλάδος, Αττικής, Νήσων Αιγαίου και Κρήτης τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Δείτε φωτογραφίες από τα Συνέδρια και τις Βραβεύσεις Συνεργατών:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*