Τριπλή διάκριση για την Εθνική Ασφαλιστική

Τρία  βραβεία, δύο Silver και ένα Bronze, απέσπασε η Εθνική Ασφαλιστική στον διαγωνισμό Sales Excellence Awards. 

DSC_0119

Συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, η Εθνική Ασφαλιστική διακρίθηκε σε τρεις σημαντικές κατηγορίες με υψηλή βαθμολογία και συγκεκριμένα για τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, το νέο προϊόν υγείας και τον τομέα εφαρμογών υποστήριξης συνεργατών της.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία απέσπασε:

– Silver βραβείο στην κατηγορία Εκπαιδευτικά Προγράμματα για την υποψηφιότητα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Δικτύου Πωλήσεων

– Silver βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμο Προϊόν/Υπηρεσία για την υποψηφιότητα Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας FULL

– Bronze βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμες Τεχνολογίες Αυτοματοποίησης & Αναβάθμισης των Πωλήσεων για την υποψηφιότητα Εφαρμογές Υποστήριξης Συνεργατών (ΕΘΝΙΚΗ Force).

DSC_0499Σημειώνεται ότι η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε online από τα μέλη της κριτικής επιτροπής, και τα βραβεία που δόθηκαν προέκυψαν από τον μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.

Η επίσημη εκδήλωση για την ανακοίνωση των νικητών και την απονομή των βραβείων έγινε την Τετάρτη 30 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στην εκδήλωση απονομής παρευρέθηκαν στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής, ενώ τα βραβεία παρέλαβαν ο Ιω. Σηφάκης, διευθυντής  Marketing, Bancassurance και Λοιπών Συνεργασιών, και ο Κων. Κουγιουμουτζής, διευθυντής Υποστήριξης Δικτύων Πωλήσεων.

Για άλλη μια φορά, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, «η Εθνική Ασφαλιστική διακρίθηκε πολλαπλώς, δίνοντας δυναμικό παρών σε διαδικασίες βράβευσης ποιότητας και συγκεκριμένων παροχών. Πιστή στον πρωταγωνιστικό της ρόλο, θα συνεχίσει να διακρίνεται και να εμφανίζεται σε κάθε αξιόλογη πρωτοβουλία που της δίνει την ευκαιρία να επιβεβαιώνει το έργο της στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*