Ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης

Metlife: Σταθερά δίπλα στους ανθρώπους του Agency

Μια ξεχωριστή εκδήλωση οργάνωσε η MetLife για τους διευθυντές Γραφείων Πωλήσεων, θέλοντας να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της που για ακόμη μια χρονιά είχαν πολύτιμη συμβολή στα αποτελέσματα της εταιρείας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα στελέχη της MetLife είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες για τη χρονιά που πέρασε και τα αποτελέσματά της. Με τις νέες πωλήσεις στο agency να αυξάνονται κατά 26% μέσα στο 2015 και το συνολικό κύκλο εργασιών της εταιρείας επίσης να αυξάνεται κατά 8,5%, οι άνθρωποι της MetLife απέδειξαν στην πράξη ότι η σταθερή συνεργασία και η προσαρμοστικότητα φέρνουν πολύ θετικά αποτελέσματα ακόμα και σε δύσκολους καιρούς.

Η εταιρεία παρουσίασε τη στρατηγική της για τη νέα χρονιά: κύριος στόχος, να διευρύνει ακόμα περισσότερο την ηγετική της θέση στην ασφαλιστική αγορά και να συνεχίσει να αναπτύσσεται, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα και επενδύοντας διαρκώς στους συνεργάτες της, παρά τις συνθήκες που επικρατούν.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, «Βασική δέσμευση της MetLife είναι να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους ανθρώπους της, να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους στοχεύοντας στην καλύτερη συνεργασία και εξέλιξη. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ισχυρό και σταθερό δίκτυο συνεργατών. Κάτι που επιβεβαιώνουν οι ίδιοι οι συνεργάτες της οι οποίοι πλέον νιώθουν την εταιρεία σαν το σπίτι τους».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*