Α. Κασκαρέλης: Πιο δυνατή και έτοιμη για το μέλλον η Υδρόγειος

Τα στελέχη και το διοικητικό προσωπικό της Υδρογείου Ασφαλιστικής ευχαρίστησε ο πρόεδρος της εταιρείας Αναστάσιος Κασκαρέλης, καθώς με τις προσπάθειες, την αφοσίωση και τη δημιουργικότητά τους η Υδρόγειος «ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις προκλήσεις της χρονιάς που πέρασε και κατάφερε να βγει πιο δυνατή και έτοιμη για το μέλλον», ενώ παράλληλα «διατηρεί αναλλοίωτο το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο, που είναι η αξιοπιστία, το καλό όνομα και ο σεβασμός προς τους ασφαλισμένους και συνεργάτες της».

a-kaskarelis

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κασκαρέλης καλωσορίζοντας το προσωπικό της εταιρείας σε μια ξεχωριστή βραδιά, που πραγματοποιήθηκε σε οικογενειακό κλίμα την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο Ble στον Άλιμο, με προσκεκλημένο τον τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου.

st-dionysiou

Εκεί έγινε και η καθιερωμένη κοπή της πίτας, από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Παύλο Κασκαρέλη, από κοινού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Υδρογείου Κύπρου Νάκη Αντωνίου, ο οποίος βρέθηκε φέτος στην Αθήνα μαζί με 35 άλλα στελέχη και διακριθέντες συνεργάτες της κυπριακής θυγατρικής.

kopi-pitas-ydrogeios-2016

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*