Τριμερής συμφωνία Ένωσης Financial Planners, KPMG και ΕΙΑΣ

Eξήντα ένα πιστοποιημένα μέλη, με την ευρωπαϊκή πιστοποίηση EFICERT, μετρά ήδη η Ένωση των Ελλήνων Financial Planners (HFPA) και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει ο τέταρτος κύκλος σπουδών για τα μέλη της, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος Ρίτα Χριστοδουλάτου, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την τριμερή πλέον συμφωνία, αποκλειστικά για μέλη της ένωσης, μεταξύ της HFPA, της KPMG αλλά και του κατεξοχήν αρμόδιου φορέα εκπαίδευσης ΕΙΑΣ, ως μοναδικού εκπροσώπου της EFICERT στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης της HFPA την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου δίπλα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, όπου η ένωση έκοψε την πίτα της παρουσία πολλών μελών και φίλων. Η κ. Χριστοδουλάτου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλωσόρισαν τους συναδέλφους τους και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις επί των δρωμένων στον ασφαλιστικό χώρο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΕΙΑΣ, καθηγητής Μιλτιάδης Νεκτάριος, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Γιώργος Ραουνάς και η Έλπη Καράμπαλη ως εκπρόσωποι της KPMG, επιστημονικού συνεργάτη της HFPA στη διαδικασία πιστοποίησης των financial planners από την EFICERT, καθώς και σημαντικά στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, όπως ο κ. Σακελλαρίου, ο κ. Σωτηράκος και ο κ. Ακριβόπουλος.

Στους σύντομους χαιρετισμούς τους τόσο ο κ. Νεκτάριος όσο και ο κ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκαν στη σημασία της συγκεκριμένης συνεργασίας, καθώς και στην αναγκαιότητα της πιστοποιημένης επανεκπαίδευσης όλων των βαθμίδων διαμεσολαβητών.

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της ένωσης, να γνωρίσουν πιστοποιημένους financial planners και να συνεργαστούν μαζί τους, ή να ενημερωθούν για την πιστοποίηση EFICERT, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της HFPA ή να επικοινωνήσουν χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία: Τ.Θ. 67265, 151 02 Μελίσσια, τηλ.: 211 8006623, email: info@hfpa.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*