ΑΧΑ: Στην πρώτη θέση η διεύθυνση με επικεφαλής τον Τ. Παυλίδη

Στην πόλη της Δράμας πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας για την Περιφερειακή Διεύθυνση της ΑΧΑ με επικεφαλής τον Τάσο Παυλίδη, όπου συμμετείχαν όλοι οι συνεργάτες από τα γραφεία της Δράμας, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, των Σερρών και των Ιωαννίνων.

Ο Ε. Μοάτσος

Ο Ε. Μοάτσος

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΧΑ Ερρίκος Μοάτσος ανέφερε πως το αποκλειστικό δίκτυο συνεργατών αποτελεί τον βασικό κορμό για την ανάπτυξη της εταιρείας και επισήμανε μια σειρά από ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς και τα εξαιρετικά αποτελέσματα της ΑΧΑ συνολικά για το 2015.

Νωρίτερα, στο πρώτο μέρος του ετήσιου απολογισμού, ο επιθεωρητής πωλήσεων Στάθης Γκίτικας παρουσίασε τις εξαιρετικές επιδόσεις της διεύθυνσης του κ. Παυλίδη, η οποία χάρη στην παραγωγή των συνεργατών βρέθηκε στην πρώτη θέση μεταξύ των διευθύνσεων της εταιρείας, τόσο στις ασφαλίσεις ζωής όσο και στις γενικές ασφαλίσεις.

Μετά την παρουσίαση του κ. Γκίτικα έλαβε τον λόγο ο ίδιος ο κ. Παυλίδης, ο οποίος αρχικά τόνισε ότι οι συνεργάτες του έκαναν το καλύτερο δυνατό σε μια δύσκολη χρονιά και ακολούθως επέστησε την προσοχή τους στο γεγονός ότι

Ο Ν. Σακελλαρίου

Ο Ν. Σακελλαρίου

επιβάλλεται να υπάρχει συνεχής προσπάθεια, αύξηση της δραστηριότητας και της παραγωγής, καθώς και στόχευση στην προσέλκυση νέων συνεργατών, που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των υψηλών στόχων για το 2016.

Ο διευθυντής δικτύων διανομής Νίκος Σακελλαρίου ανέλυσε τις αλλαγές που επίκεινται στον ασφαλιστικό κλάδο ενόψει και της εφαρμογής της οδηγίας Solvency II, ενώ έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάλυση της αγοράς για το 2016 και στους στρατηγικούς στόχους της ΑΧΑ σε αυτό το πλαίσιο. Κλείνοντας δήλωσε με βεβαιότητα ότι για μια χρονιά ακόμα οι συνεργάτες της εταιρείας θα επιτύχουν τους υψηλούς στόχους τους.

Στις νέες σύγχρονες διαδικασίες της εταιρείας και στη σύνδεσή τους με τη νέα γενιά προϊόντων της ΑΧΑ εστιάστηκε ο διευθυντής λειτουργιών Λυκούργος Πέτροβας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην επιβράβευση πελατών που έχουν αποδείξει τη δέσμευσή τους και την εμπιστοσύνη τους στην ΑΧΑ.

Ο E. Di Giorgio

Ο E. Di Giorgio

Την εκδήλωση έκλεισε ο αναπληρωτής διευθυντής δικτύων διανομής Ernesto Di Giorgio, ο οποίος, αφού συνεχάρη τους συνεργάτες της διεύθυνσης για τα αποτελέσματά τους, έκανε απολογισμό των ενεργειών της διεύθυνσης πωλήσεων για το 2015 και εστίασε στο ισχυρό εκπαιδευτικό πλάνο αλλά και στο πλάνο ανάπτυξης συνεργατών για το 2016.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης χαιρετισμούς απηύθυναν ο Χαράλαμπος Αναστασιάδης, διευθυντής προϊόντων marketing & επικοινωνίας, ο Χρήστος Κουτσούκος, διευθυντής κλάδου ζωής, ο Αλέξανδρος Γούναρης, διευθυντής υποκαταστήματος ΑΧΑ Β. Ελλάδας και οι επικεφαλής των ομάδων της διεύθυνσης Σταύρος Κόσσου, Ελένη Τσίτρα, Δέσποινα Αλμπανίδου και Χρήστος Μοναστηρίδης.

Από την πλευρά τους οι συνεργάτες δεσμεύθηκαν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανεβάσουν τη διεύθυνσή τους και την ΑΧΑ σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο παραγωγής.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*